Magnetic lash Recension

  - Annons -

  Magnetic Lash i Sverige, den nya succémascaran från England!

  Mascaran finns att köpa på Amazon och priset ligger på 249kr i skrivande stund.

  Magnetic Lash är en fibermascara med fibrerna på sidan av istället för iblandat i mascaran.

  Steg 1 – Applicera mascaran som vanligt.
  Steg 2. Borsta på fibrerna.
  Steg 3. Lägg ett till lager mascara.

  Jag var ju på pressmötet i onsdags och fick träffa grundaren av Magnetic Lash – Santhilea. En jättetrevlig kvinna vars bror än någon typ av kemisk, och tillsammans har de labbat hemma i vardagsrummet för att få fram den ultimata mascaran! Den har väldigt snabbt blivit populär och finns redan i ett flertal länder, trots att den lanserades för bara 20 månader sen (!)

  - Annons -

  Vi fick se mascaran appliceras både på en modell, samt på Santhilea själv som har asiatiska ögon och väldigt korta och raka ögonfransar. Det roligaste var att se Santhileas resultat, då man knappt såg hennes fransar innan och sedan poppade dom fram helt plötsligt :)

  Hon sa också att första gången/gångerna man testar så är det inte säkert att man blir helt nöjd, för man lär sig efter några gånger hur mycket mascara/fibrer man ska applicera för att få ett bra resultat.

  magnetic lash

   

  Jag kände mig hyfsat nöjd efter första användningen, de känns lite ruffsiga vilket kan vara en övningssak, men långa och fylliga ja det blev dom ju minsann!

  magnetic-lash-mascara

   

  Jag tyckte faktiskt att mascaran i sig var väldigt bra, även innan fibrerna! Den gav längd och separerade fransarna bra. Borsten var ett mellanting mellan stor och liten, och jag gillar att den är timglasformad så att man får volym + når alla ögonfransar enda från roten.

  magnetic-lash-fibrer

   

  - Annons -

  Fibrerna är kortfattat svart ludd :)

  Jag har ju som sagt testat en liknande mascara innan, Sheer Cover har nämligen en mascara med samma princip. Det som är bra med Magnetic Lash är dock att fibrerna är svarta, så syns dom lite så gör det inte så mycket. Sheer Covers fibrer är vita, vilket gör att man i “steg 3” måste applicera ganska mycket mascara för att täcka allt vitt.

  magnetic-lash-före-och-efter

  magnetic-lash-before-after

   

  På den här bilden ser ni tydligt att övning ger färdighet med denna mascara, det högra ögat blev mycket bättre än det vänstra som jag gjorde först!

   

  magnetic-lash-mascara-before-and-after

  Ni kan köpa Santhilea Magnetic Lash på Amazon (Länk)

  Jag har googlat lite på Magnetic Lash och kikat bilder och recensioner, och man får sig ett gott skratt då och då faktiskt. Det är så många som blir blinda av att de vill ha så mycket volym och längd som möjligt, att de kladdar på hundra lager och verkar inte se att alla fibrer sticker ut åt alla håll och kanter och ser ut som knutliknande klumpar. Spindelbensfransar fast en storlek större så att dom har ludna ben också, haha usch fyy.

  - Annons -

  Det här Youtube-klippet var ju bäst. När hon filmade sina fransar på nära håll så satte jag upp händerna i ansiktet och skrek “neeej vad heeemskt!”  varpå hon säger “I think it’s… Amazing!”  Spola fram till 0:59 så ser ni vad jag menar:)

  Så jag vill understryka att man kan ta för mycket av det goda när det gäller denna mascara, man måste vara lite försiktig, man vill ju helst inte gå runt med en stor luden spindel på ögonen. Men är man försiktig så är den väldigt bra!

  Hör av er om ni har några frågor! :)

  - Annons -
  Föregående artikelRomantic
  Nästa artikelFrisörsminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  9 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish