Make Up Store Microshadow – Trust

  - Annons -

  Idag tänkte jag visa er en sminkning gjord med ögonskuggan Microshadow i nyansen Trust från Make Up Store som jag fick pressprov på i våras.

  Den färgen är så otroligt fin tycker jag! Lite grålila, skimrig och ljus, den blir supersnygg helt ensam på ögonlocket även utan andra ögonskuggor. Perfekt till vardags!

  Dock måste jag tillägga att kvalitén på ögonskuggan inte är topnotch enligt mig, väldigt pudrig i konsistensen och inte speciellt pigmentrik. Så den är otroligt lätt att göra en mjuk uttoning med vilket i och för sig är ett plus, men samtidigt var den svår att få att fästa ordentligt på ögonlocket trots ögonskuggsprimer. Och det problemet brukar jag inte ens ha med billiga budget-skuggor så länge jag har en bra primer.

  Men här kommer i alla fall en sminkning gjord med denna ögonskugga!

  img_5526_111

  - Annons -

  Bassmink:
  Foundation – Pixi H2O Skintint (Nude)*
  Puder som neutraliserar rött – gloMinerals Redness Relief Powder*
  Contouring – Paese Bronzing Powder (1M)*
  Highlighter – Pixi Book of beauty (Glow Getters)*
  Rouge – Paese powder blush (35)*
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist*

  Ögonbryn – Pixi natural brow duo (Natural Brown)*
  Läppar – Nyhet från Paese som kommer inom kort

  eye1_111-1024x905

  Ögonskuggsprimer, Pixi eye bright primer*
  Ögonskugga, Make Up Store Microshadow (Trust)
  Eyeliner, Paese penliner*
  Svart mascara, Magnetic lash mascara* (har även använt fibrerna för längre fransar)

  Ögonskuggan får som sagt ingen tummen upp av mig, men tycker fortfarande att den är väldigt fin :)

  img_5490_111 img_5473_111 img_5514_111

  Vet ni vad jag ska göra nu? Tatuera läpparna igen!! Wiie! Jag är testperson även denna gång (Ida ska få testa tatuera mig!) men jag hoppas ändå att mina läppar kommer bli helt klara den här gången så att min förstoring blir helt klar. Det har ju fäst lite dåligt när jag har varit testperson förut då Annika och Amir passat på att testa andra maskiner/färger som man inte kan testa på en vanlig kund. Och den har det dragit ut på tiden då vi bara inte tagit oss tiden att göra sista återbesöket haha.

  Men nu så äntligen! Kommer säkert lägga upp filmer på Instagram Stories (Imakeyousmile.se heter jag på instagram), där kan ni följa mig under dagen :)

  Kram på er ♥

  min-webshop

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Heej jag älskar pixi skintint h2o och jag har i nyansen Cream men den är lite mörk, kan jag ljusa ut den med dropparna från the body shop?
   Mvh hulda

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish