Makeover under samma tak

  - Annons -

  Följer ni serien ”Under samma tak” på svt? Det är så himla roligt, ni måste titta på det!! :)

  Igår tittade jag på 5:e avsnittet som handlar om att de unga och de gamla ska styla om varandra, och jag som älskar förändringar kunde inte låta bli att smygkika på tv:en stup i kvarten trots att den egentligen bara stod på i bakgrunden när jag jobbade!

  Jag som delvis jobbar med att fixa ögonbryn kunde inte låta bli att skratta när Rosanna skulle klippa ögonbrynen på Christer – ”Mitt ansvar är att fixa hans ansikte. Jag vet inte hur jag ska göra, jag har bara spelat att jag visste hur man gjorde”, haha, så här såg det ut då:

  Untitled-111

  Frisörsax och kam :) Tur att dom bara skulle ansas lite, annars hade det inte varit enkelt!

  - Annons -

  färga-håret-med-färgbomb

  Synd bara att dom inte lyckades med hårfärgen, han skulle bli brunhårig men direkt när jag såg hur dom gjorde så tänkte jag ”det där kommer nog inte bli någon skillnad alls”. Man fick inte se så noga i avsnittet men tror dom la på ögonskugga på håret istället för att rädda situationen?

  De använde nämligen en färginpackning, ni vet en sån där färgbomb från Revlon, men håret måste vara behandlat innan om en sådan ska funka. Färginpackningar kan därför inte användas som en hårfärg på det viset, du kan t.ex. inte använda det för att fräscha upp utväxten o.s.v. för det fäster liksom inte på ”nytt” hår.

  nov109_16035632_64112869

  Så nu vet ni det om ni inte visste det innan :)

  Jag hade lätt kunnat jobba heltid med att göra om privatpersoner, så himla kul! Både styling och psykologi! En bra framtidsplans kanske, när jag är typ 50?

  Nu måste jag springa till bussen, har massa ögonbrynskunder på Creative Make Up idag så det är superkul! Men frisörsaxen lämnar jag hemma ;)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

    • Att kroppen jobbar aktivt med inflammationen i huden o då stöter även bort färgpigmenten så att det inte fäster. Hade aldrig hört om detta tidigare b

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish