Makeup of the day

Ni får bara en tjuvtitt på dagens sminkning nu, tiden rann iväg snabbare än vanligt idag och nu måste jag springa och posta paket innan jag beger mig till Uppsala.

Men jag publicerar en helbild på dagens look i alla fall så vet ni vad ni har att sukta efter innan jag hinner lägga ut alla bilder!

Denna sminkning ska faktiskt tvättas bort nu så den blev inte långvarig, jag ska nämligen till Annika på Creative Make Up och tatuera ögonbrynen! :D

IMG_8983_111

Snyggt va? Perfekt partysminkning när man vill ha mörka ögon, men samtidigt öppna upp blicken!

Kram på er : )

Föregående artikelLäsarfråga
Nästa artikelNominerad i Blog Awards 2014!

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

4 KOMMENTARER

  1. Hej Helena! Jag ska på en fotografering om ca 1 vecka, och skulle verkligen behöva din hjälp med en sminktutorial, då jag ska fixa sminket själv. Fotograferingen äger rum på en äng med blommor och högt gräs och jag ska ha på mig en vit spets bustier och en turkos kjol, plus lockar i håret. Jag har blåa ögon och blont hår. Jag förstår inte hur jag ska matcha det jag har på mig med blommorna, så snälla hjälp mig! Tack på förhand.

  2. vad kul med permanent make-up :) det vore jätte kul att få se bilder före, efter tatuering och efter läkning för att se hur det blir. Jag vill gärna ha mer info om allt kring detta! är nämligen i funderingarna att ev göra mina bryn. är taffy metoden samma som du ska göra?

  3. Jättefin look på nya bloggen. Jag tycker också att dina bilder blivit jättebra under sommaren, kanske
    Har det med ljuset att göra.

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish