Makeup tutorial – Höstsminkning

  - Annons -

  Jag testade för skoj skull att filma när jag gjorde gårdagens sminkning! Inte världens bästa sminkvideo och inte heller världens svåraste sminkning, jag testade mest för att se hur det blev, men sen tänkte jag vad fasen, jag kan väl publicera den ändå så får ni se och säga om den duger eller inte :)


  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelFrågestund!
  Nästa artikelKilltips – Panos L´Homme
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Jättebra att se tekniken, alltså exakt vilka vinklar du använder “redskapen” och hur mkt du tar av varje, hur pass makt du suddar-det visste jag inte och behöver bättra mig på :-) bra inzoomat!
   Tips till förbättring: ljudet var lite ekande och sprakigt – kanske kan du byta rum eller Mick?
   Kram på dig, jag blev mkt inspirerad! Älskar höstfärgerna!

  2. Jättebra med tutorials, älskar dem, det får du gärna fortsätta med. Superbra komplement till steg för steg sminkningar för man ser verkligen hur du gör i videon. Vill även ge ett stort plus för möjligheten att bläddra bland sminkningar. Perfekt om man bara vill hitta inspiration och titta på bilderna, bra översikt.

  3. Toppen bra video! Mer sånt här! :-) nära och bra så man ser tydligt hur man ska göra. Jag ser också gärna en video om hur man sminkar eyeliner med vinge. Får inte till det jag heller…finns det nå smarta tips o trix för detta? :-)

  4. Superhärligt att se hur du gör, här märker man verkligen hur viktigt det är med att sudda. Skulle oxå gärna se en video på eyeliner med vinge :-)

  5. Vilken bra smink video,fortsätt så och det var hur klar bild som helst.Sen blir jag så avis på dina fransar,är dom verkligen dina egna,så fina.Hade varit jättekul om du visade en video hur man målar eyeliner med vinge,får inte riktigt till det.kram :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish