Makeupartisten goes frisör

  - Annons -

  Vad gör man inte när ens bästa vän så gärna vill ljusa upp håret men inte har råd att gå till frisören då hon pluggar till sjuksköterska? Klart man sticker till ICA, handlar lite blekning och folie och kör igång trots att man inte har en aning om hur man gör mer än det man sett hos frisören : )

  Mina redskap – Skaftet från en smal sminkpensel för att fånga upp slingorna, och en foundationsborste för att pensla på blekningen!

  Det var helt kolsvart ute när vi var klara så jag kan inte bjuda på någon före- och efterbild, men det blev faktiskt bra! Av det man kunde bedömma trots mörker vill säga hehe. Hoppas hon var lika nöjd idag när hon vaknade : )

  - Annons -

  Ni som kan det här skrattar säkert jättemycket åt mina folieinpackningar haha, jag har aldrig sagt att jag är duktig ; ) ”stanna där dumma folie!” var en återkommande mening när jag jobbade. Nästa gång jag ger mig på det här megatjocka och otroligt långa håret så är det nog slingor med hätta som gäller för då är det ju inte lika bråttom, de första slingorna blektes ju superlänge jämfört med de sista jag gjorde!

  Det var min tisdagkväll med andra ord, lite annorlunda men en bra erfarenhet ; )

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish