Marie Serneholt Signature II Body Splash

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag fick pressprov på Marie Serneholt Signature II Body Splash under våren, och har använt den jätte, jättemycket sen dess! Jag älskar den!

  IMG_7452_11

  Våren 2015 lanserade Marie Serneholt sitt eget parfymmärke, och doftserien finns nu i både parfym, body mist, body cream, shower gel och doftljus.

  Oj vad jag gillar det konceptet! Samma doft på allt, till och med hemmet :) Tänk er att börja en varm sommardag med en sval body mist över hela kroppen, snabb återfuktning och en mild och god doft på samma gång. På eftermiddagen tar man sedan en dusch med duschkrämen, samtidigt som doftljuset fyller hemmet med samma doft. Och innan man klär på sig smörjer man in huden med body lotion och en liten parfym-sprayning så är man redo för kvällen. Härligt!

  Det är bara tvättmedel och rengöringsmedel i samma doft som fattas haha. Och så måste allt dofta väldigt milt så klart, så att det inte blir för starkt när det är samma.

  - Annons -

  Och sen när man vill ha en förändring så behöver man inte möblera om eller färga håret, man bara byter doft!! Ny affärsidé? haha. Ska sälja den till Marie sen ;)

  IMG_1724_111

  Marie Serneholts serie finns i två dofter:
  Signaturs I är i sin struktur åt det exotiska hållet, med djupare undertoner.
  Signature II bygger på friska och gröna noter som grundstenar i sin komposition.

  Produktbeskrivning:
  ”Signature II Body Splash är en parfymerad cologne för hela kroppen som används på ren hud efter dusch eller bad. Ger huden fukt och smidighet samt väldoft.”

  Jag har Signature II och skulle beskriva den som frisk, fräsch och lätt. Body misten har en mildare doft än parfymen vilket jag gillar, man doftar inte ”parfym” utan fräscht och ”nyduschad” om ni förstår hur jag menar? :)

  IMG_1725_111

  Förpackning
  Jag älskar flaskan! Den är stilren och ser otroligt lyxig ut på hyllan i badrummet. Jag blev dock lite chockad när jag lyfte på den första gången, för den är ganska plastig och väldigt lätt. Men det är bara ett plus tycker jag, känns mer miljövänligt än t.ex. glas :)

  Användning
  Sprayen är väldigt, väldigt lätt och mjuk, och man får en jämn sprayning. Misten går in i huden direkt och man kan även spraya den lite på kläderna om man vill ha lite doft i farten.

  Resultat
  Huden känns len efteråt, men även fast den ska göra huden återfuktad och mjuk så använder jag den främst för doften. Det är supertrevligt med lite extra fukt men med bara en body mist så får man ingen wow-skillnad. Har man torr hy eller så så bör man ha en lotion också :)

  Det är alltid så svårt att avgöra hur länge doften håller tycker jag, näsan vänjer sig ju lite. Speciellt när det är en mild doft. Men jag upplever ändå att doften sitter kvar ganska länge.

  - Annons -

  Pris
  Även priset är överkomligt, 169 kronor för 150 ml HÄR som dessutom har fraktfritt :)

  Sammanfattning – Jag älskar Signature II Body Splash! Lätt att använda, ger en mild men otroligt frisk och god doft. Dessutom prisvänlig fast den ser så lyxig ut. Två tummar upp säger jag!

  IMG_7461_111

  Någon av er som testat denna? ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Vad sugen jag blir! Älskar Victorias secrets kroppsprayer på vår och sommar när man inte vill ha parfym i solen och denna tror jag att jag kommer gilla minst lika mycket :) Också älskar jag en snygg förpackning!!!

   Trevlig helg fina Helena!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish