Meja-sminkning

  - Annons -

  Igår skulle Meja (min systerdotter, 6 år)  spela i en teaterpjäs i skolan, jag förstod inte riktigt var det var hon skulle vara – men hon hade tydliga riktlinjer om hur sminket skulle se ut :)

  Jag kan inte påstå att det är enkelt att sminka ett barn som tycker det är så extremt obehagligt när man är nära ögonen, men hon ville så gärna ha både på ögonlocken och under ögonen, så hon kämpade och kämpade för att hålla ögonen öppna när vi sminkade undre fransraden haha. Sötnosen :)

  Här är resultatet! :

  111

   

  - Annons -

  Blå ögonskugga över ögonen, guldglitter under, och röda läppar till det. Jag är även skyldig till nagellacket, men det var förra helgen… ;)

  Hennes framtänder är lösa också, shit pommes så äckligt det ser ut när hon vickar på dom men så söt hon kommer vara när dom lossnat!

  För er som inte tycker det är okej att sminka sig när man är 6 år, så vill jag understryka än en gång att hon skulle spela teater :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish