Mina favorit-läppglans

  - Annons -

  Jag har massor av läppglans jag tycker om och rekommenderar, och det är lite svårt att peka ut sina 4 starkaste favoriter då många är bra på olika sätt.

  Men här kommer fyra stycken läppglanstips till er, de fyra märkena som först poppade upp i hjärnan när jag tänkte på “mina favorit-läppglans” :)!

  (Obs, ingen rangordning)

  helenas favoritläppglans

   

  - Annons -

  1. Oriflame The ONE Power Shine Lipstick, som jag skrev om på Modernmom.se för bara någon dag sedan. Skimrar såå fint, och känns samtidigt skön på läpparna.

  2. Rituals Sparkling Lipgloss. Min favoritnyans är Nude Gold, som både är snygg ensam och över andra stift/glans. Den täcker ganska bra, vilket jag som har ganska mörka läppar gillar de dagar jag vill ha ljusa.

  3. Nudh mineral Lipgloss. Red Bomb är min (och många andras) favoritnyans, men alla är väldigt fina i sina naturliga nyanser och de känns sköna och vårdande på läpparna. Att de dessutom innehåller mineralpigment som automatiskt ger solskydd, samt E-vitamin är ju ett stort plus!

  4. Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet. Dessa godingar använder jag titt som tätt här i bloggen, nyansen längst till höger (17 Come Into Flower) blev en favorit direkt och jag mår fortfarande dåligt över att jag tappat bort den! Dessa läppglans är sköna på läpparna, täckande, snabba att applicera och finns i både naturliga och färgstarka nyanser.

  Det viktigaste för mig med läppglans är att det ska vara skönt på läpparna och inte ha för starka smaker (lite smak är dock trevligt).

  Kladdiga läppglans tar jag bort efter bara några minuter, tycker det är en så jobbig känsla! Och starka smaker får mig att må lite illa, och ska man t.ex. dricka en kopp kaffe så får ju kaffet en konstig bismak av det man har på läpparna.

  Men alla dessa fyra läppglans klarar kinkiga-helena-provet solklart! ;)

  - Annons -
  Föregående artikelShimmering Steel
  Nästa artikelGold & Blue
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish