Mina ögonfransar

  - Annons -

  Jag har fått flera frågor (och påståenden) om mina långa ögonfransar den senaste tiden, och antar att det inte kommer minska så det är lika bra att ta det i ett inlägg på en gång :)

  För ett tag sedan hade jag riktig ögonfranspanik, som ni kanske minns. Mer än hälften av fransarna på ena ögat trillade av inom loppet av bara några dagar. När jag målade mascara så fastnade det flera strån på borsten än vad som var kvar på ögat. Kändes det som i alla fall, jag räknade inte ;)

  Jag tappade ännu fler efter att denna bilden togs.

   

  - Annons -

  Det är ju inte världens största problem, och jag vet inte exakt vad det berodde på heller, men för mig som sminkbloggerska var det väldigt frustrerande!

  Så jag kollade runt, och hittade en salong som fortfarande hade några gamla hederliga Revitalash-serum kvar på lagret. Revitalash blev ju utbytt mot en annan formula, eftersom det innehöll ett ämne som inte är klassat som kosmetika i Europa. Det blev dock inte förbjudet (som Neulash blev) och alla salonger fick sälja slut på sina lager.

  Det är alltså tack vare Revitalash jag har fått tillbaka mina fransar, och lite till ;) Men eftersom det inte finns att köpa längre så tänkte jag att det var onödigt att göra det till en stor grej i bloggen. Men nu när jag börjar få massa frågor så finns det inget annat svar :)

   

  Och nu med ögonfransböjare och en bra mascara så är dom såhär fina!

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish