Mina ringar

  - Annons -

  Lotta sa…
  ”Sminkningen var jättefin! Sen har du två släta ringar på vänstra ringfingret? Har jag missat något??”

  Kul att du tänkte på det! Jag har faktiskt inte fattat att det är typiska vigselringar, ”var är ringen med diamanten?” frågade jag mamma hahaha :)

  Jag letade efter fina guldringar i mammas gamla smyckeskrin och hittade dessa (och alla andra jag har på fingrarna) och när mamma sa att det var hennes vigselringar från när hon var gift med pappa så blev det ju ännu roligare att jag hade dom på mig så dom fick sitta kvar.

  Grymt bra när man ska ut och skaka av sig raggiga killar, då behöver man inte säga att man har pojkvän utan kan dra på stort och prata om sin man och det vackra bröllopet vi hade! Och om dom inte tror mig så står det pappas namn och förlovnings/giftermålsdatumen i ringarna. Så då får Miska heta Stig en stund, och datumen får stå för våra födelsedatum istället. Jag föddes ju 93 då dom förlovade sig, men Stig-Miska får bli lite yngre än mig för dom gifte sig inte förrän 96. Så min man gick plötsligt från 6 år äldre till 3 år yngre, men det är ju småpotatis ;)

  IMG_9450_111

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Aha! Det förklarar saken! Smart att vifta med handen om du får jobbiga typer efter dig! Jag har själv min mors förlovningsring, fast på andra handen och långfingret. Har ärvt den, hon finns inte mer, så det känns rätt bra att ha den.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish