Miss International

  - Annons -

  Skönhetstävlingar faschinerar mig ganska mycket, skönhet är ju väldigt mycket smaksak och även fast det finns ideal så ser dom ju så olika ut i olika länder. Så det är ju en ganska diffus grej att tävla i, samtidigt som det måste vara jättekul för dom som tävlar!! : )

  Nu har skönhetstävlingen ”Miss International” kickat igång i Tokyo, och det är ganska spännande att titta på alla tävlanden från de olika länderna. Det är ca 150 länder som är med, även Sverige, här kan ni se och rösta på alla som tävlar.

  Det roliga är (jag vet inte om jag nämnt det för er förut?) att jag är ganska ansiktsblind, inte 100% men jag har enormt svårt för ansikten. Och även fast det är så många olika ursprung i tävlingen så tycker jag att nästan alla ser likadana ut haha. Jag hade inte varit en bra domare : ) Men det är väldigt kul att se allas stylingar och sminkningar!

  miss international
  Jag gillar Sveriges bidrag Moa, supersnygg! Jag lekte faktiskt med henne när vi var små eftersom våra mammor är barndomsvänner, men vi känner inte varandra alls längre. Men det är ju lite roligt ändå : )

  Vad tycker ni om skönhetstävlingar? Är det intressant enligt er?

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish