Mitt sminkrum

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har fått massor av frågor om jag inte kan visa fler bilder på hur det ser ut på vår salong Creative Makeup By Her, och absolut kan jag det! :)

  Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag inte gjort det mer tidigare, men det ligger nog i att vi har haft så mycket planer på ändringar hela tiden så jag tänker alltid “vi ska bara få upp den här tavlan här först” eller “vi kommer ju snart fixa snyggare kring speglarna här så jag väntar lite”. Och dessutom har jag funderat på att köpa ett vidvinkelsobjektiv också för det är inte så lätt att fota rum heller och få det så snyggt som det ser ut i verkligheten.

  Men jag tänkte ändå att jag nu kan visa er, ett rum i taget, hur vi har det här :) Och så kan jag fixa snyggare och bättre bilder, och kanske en film också, när vi fått till alla rum ännu bättre! Hoppas ni tycker det är kul :)

  Först ut är mitt och Miskas rum, där inga kunder är utan här sitter vi och jobbar i lugn och ro när vi inte är ute i butiken. Världens bästa rum!

  IMG_7748_111

  Vi har två dörrar, från den ena kommer jag ut i sminkstudion och den andra leder till väntrummet. Och här ser ni våra tre massagefotöljer! Lyxigt värre va ;)

  - Annons -

  När jag har massor av data-jobb att göra så brukar jag ta en kopp kaffe och sätta mig här, slå på massage och värme i fåtöljen och jobba tills fingrarna glöder. Man får så mycket gjort när man kan slappna av i kroppen och låta inspirationen och hjärnan jobba på högvarv istället!

  Ibland får jag dåligt samvete när dom som jobbar ute i butiken kommer in och frågar saker, typ “här sitter jag och har det bra i min massagefotölj” men jag jobbar minst 12 timmar varje dag och har jag möjlighet att göra det på ett mysigt sätt någon timme så varför inte? Bara mina egna hjärnspöken som tror att man måste ha ont i ryggen och svettas för att göra ett bra jobb, men så är det ju inte så klart. Och jag är ganska säker på att dom inte missunnar mig det heller haha.

  Då är det kanske värre när jag hade glömt dataladdaren hemma en dag och var tvungen att åka hem tidigare för att kunna jobba, och sa dagen efter “jag och Miska jobbade hemma igår, vi testade en badskum!” och visade bilder på när vi låg i badkaret haha. Men det måste ju också göras för att kunna skriva en recension ;)

  IMG_7754_111

  Och här ser ni kontorshörnan! Mitt lilla skrivbord till vänster, och Miskas lite större till höger. Ångrar dock lite att jag köpte ett mindre skrivbord, behöver mer plats haha. Men när jag håller på med mycket pappersjobb så brukar jag sätta mig på golvet :)

  IMG_9331_111

  Och så har jag även min smink- och fotoplats här inne! Det är ljust ute men blixtarna och motljuset gör så det ser ut som natt :)

  När jag jobbade i lägenheten så hade jag sminkplats i köket och fotostudio i vardagsrummet/sovrummet (bor i en etta) men nu kan jag fota steg för steg samtidigt som jag sminkar mig, och behöver inte resa mig upp och gå till andra rummet efter varje liten ögonskuggsfärg, såå skönt!

  Och så har jag en vit bakgrundsskärm på ett stativ som jag ställer bakom stolen när jag fotar, för att få en ljus och clean bakgrund på bilderna.

  Sen glömde jag fota det andra hörnet, men där står i alla fall en IKEA-byrå full med smink och produkter, och ett barbord som jag stället fram och använder när jag fotar produktbilder. Praktiskt! Men kommer snart behöva en till byrå känner jag, haha, den är fullproppad!

  IMG_9315_111

  - Annons -

  Mina ögonstenar bredvid sminkspegeln – Kleenex kub med servetter, sminkborstar från Nanshy och 6 st sminkpaletter från Pixi Book of Beauty som ser ut som söta böcker!

  Och min älskade sminkspegel kommer från Sminkspegel.se och jag såg precis att dom har värsta rean på hemsidan, vissa speglar är 1000 kronor billigare, bland annat den jag har :) Dom har fler storlekar och färger också.

  IMG_9476_111

  Min favoritplats på jorden ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish