Morgonfrillan

  - Annons -

  Shit pommes vilken helg jag har haft, full rulle och lite sömn! Alla mina inlägg har varit tidsinställda (förutom vinnaren i tävlingen) och det är därför jag har bloggat men inte svarat på kommentarer. Ska ta tag i det nu :)

  Vi har haft släktingar från Finland på besök här som vi umgicks med hela fredagskvällen. I lördags hälsade vi på Miskas bror och flickvän i Västerås som fick en liten söt bebis i måndags (jag dör söthetsdöden eller vad säger man haha), och innan det satt jag och partyfixade mig innan solen ens gått upp, för att vara redo inför kvällen!

  Sedan bar det nämligen iväg mot Stockholm för att träffa favoritbrudarna från gymnasiet! Middag, vin och galej. Och när man för en gång skull är i Stockholm där det finns tusen ställen att välja på, så hamnade vi på en hemmafest haha. Men vi hade riktigt roligt!

  Klockan 8.00 (!) var jag hemma hos Frida i Uppsala – efter en kaosresa hem utan batteri på mobilen. Fyra timmar senare gick vi upp och målade om hennes nya lägenhet, och jag var inte hemma förrän 22 på kvällen.

  - Annons -

  Såhär ser jag ut nu, lockarna från Babyliss Curl Secret sitter fortfarande kvar i mitt stora morgon-rufs!

  Nu måste jag duscha ur alla möjliga hårprodukter jag haft i håret för att underlätta för min frisör. Jag ska nämligen in till Uppsala igen om ett tag, färga utväxten, köpa de sista julklapparna och sedan sätta igång och måla klart Fridas lägenhet.

  Jag ska försöka blogga klart innan jag åker, för jag antar att jag kommer däcka så fort jag kommer hem, så jag har energi att fira mammas 50-årsdag imorgon!

  Fullt ös som ni hör, men jag gillar’t! ;)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish