Morgonlyx för torr hy

  - Annons -

  På morgonen vill man att allt ska gå så snabbt som möjligt, det gör jag också, men att någon gång ibland skämma bort huden lite extra är en så himla skön start på dagen!

  Exfoliera ansiktet, ha ansiktsmask vid frukostborden och avsluta med en mjukgörande dagkräm, det kan vara räddaren i nöden för en torr hy som är stram, glåmig och flagnig. Huden får en fin lyster och grundsminket kommer bli finare och hålla mycket bättre :)

  IMG_7098_111

  Jag är själv ganska torr i ansiktet nu, vilket inte händer så ofta. Jag misstänker att det beror på att jag rollat ansiktet med Swiss Skin Roller och att huden ”byter ut sig” litegrann just nu :) Hur som helst, produkterna ni ser på bilden ovan startade jag morgonen med idag, och det känns helt underbart!

  IMG_7118_111

  - Annons -

  Rengör och exfoliera
  Rengör huden med Sanctum Cream Cleanser och exfoliera med en ansiktssvamp från Konjac Sponge för att få en ren hy och peela bort eventuella hudflagor.

  Rengöringen är 100% naturlig och 76% ekologisk, och innehåller bland annat kokosnötsolja och Yucca kaktusextrakt. Den är återfuktande, rengörande och väldigt mild för huden och passar även känslig hy.

  Ansiktssvampen rengör huden genom att avlägsna orenheter, döda hudceller och överflödig olja i huden. På bilden har jag 100% pure som är helt ren konjac (rötterna från en potatisväxt) och den exfolierar även bort synliga hudflagor på ett väldigt milt sätt.

  IMG_7133_111

  Ansiktsmask
  Fuktbomba huden med en ansiktsmask! Sanctum Hydrating Gel Mask är en lugnande och otroligt återfuktande ansiktsmask med 100% naturliga ingredienser varav 98% är ekologiskt certifierade.

  Den här masken är dessutom superskön kring ögonen på morgonen, den är sval och härlig och hjälper mot påsar under ögonen :)

  IMG_7137_111

  Fuktgivande dagkräm
  Och det som är a och o för alla med torr hy är en bra ansikstkräm att smörja in sig med på morgonen, jag använder Sanctum Moisture Replenish som är väldigt återfuktande samtidigt som den går in i huden snabbt och passar därför även mig med oljig hy.

  Dagkrämen innehåller 100% naturliga ingredienser varav 84% är ekologiskt certifierade, bland annat E-vitamin, squalane (från Oliver) och jojobaolja.

  IMG_7157_111

  - Annons -

  Hoppas att ni har fått en superhärlig start på denna fredag! :)

  Puss och kram! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Skulle vara spännande att få veta vad du använder för övriga hudprodukter såsom serum och nattkräm.
   Tack för en superblogg!

  2. Åh, låter så härligt det där du skriver om att äta frukost med ansiktsmask, haha. Får nog ta och göra det idag faktiskt! Tack för en superhärlig och inspirerande blogg, ha en fin dag!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish