Moulin Rouge makeup

  - Annons -

  I lördags hade jag en jätterolig sminkkund på salongen, Linda har gjort sminkkonsultation hos mig tidigare och därför vet jag att hon brukar sminka sig väldigt naturligt både till vardags och till fest i vanliga fall. Men i lördags skulle hon iväg på Halloween-fest och körde på temat Moulin Rouge vilket är allt annat än naturligt! :)

  Hon ville fortfarande känna sig snygg, så det är en fin balansgång där, men jag blev otroligt nöjd med resultatet för hon blev först och främst riktigt pangsnygg, och med outfiten sen (med både urringning och klassisk Moulin Rouge-hatt) så måste sminkningen ha blivit pricken över i!

  När hon gick från salongen så hade hon både ofixat hår (hon skulle locka det sen) och en mysig stickad tröja haha, så man ser inte helheten men jag fotade några bilder på sminket som jag kan visa er :)

  IMG_8596_1111

  Extra allt! Massor av rouge, omréläppar och en smokey eye med silver, rouge och strass-lösögonfransar :)

  - Annons -

  Så här skulle jag kunna se ut en vanlig fest haha, minus så där mycket rouge förstås, men är man inte van så är det värsta förvandlingen! Men fortfarande, som sagt, jisses vilken snygging!

  IMG_8597_1111

  IMG_8589_1111

  Vad tycks? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish