Mysgrisen

  - Annons -

  Jag är en väldigt social människa, jag älskar att vara runt folk och jag kan babbla en hel dag i streck!

  Så ni kan ju tänka er att jag blir lite lappsjuk nu innan min karriär har tagit fart ordentligt. Ibland är jag iväg på sminkjobb, event, mässor och möten, men oftast spenderar jag dagarna hemma framför sminkspegeln och datorn och den enda kontakt jag har med folk är via Internet och ibland när det ringer försäljare hehe.

  Med andra ord blev jag överlycklig när min syster Malin ringde i morse och behövde hundvakt! Jag har haft sällskap hela dagen! :)

  “Hon är inte alls tidskrävande, så du kan jobba på som vanligt”  sa Malin. Det må stämma, problemet är bara att hon är så jäkla söt så det är ju jag som inte kan låta henne vara haha.

  IMG_2968_111

  - Annons -

  Sötnosen låg så fint bredvid mig när jag jobbade, och sen somnade hon där när jag slog på de varma sminklamporna.

  IMG_2997_111

  Sedan väckte jag henne för att hon skulle vara med på mina sminkbilder!

  IMG_3042_111
  Och efter massa bus och spring i lägenheten + långpromenad så slocknade hon igen, och jag fick det typiska jag-har-precis-blivit-mamma-för-första-gången-syndromet och gick hela tiden fram till henne för att se om hon andades :)

  Nu ska jag hoppa upp på träningscykeln och träna framför Top Model Sverige, sedan blir det en lagom paus för att duscha och greja innan Det Okända börjar.

  Gud vilken mysig dag alltså! :)

  - Annons -
  Föregående artikelSmokey Eyeliner
  Nästa artikelTabletter för hår & naglar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish