Nagelinspiration

  - Annons -

  Någonting jag har velat göra megalänge är riktiga salongsnaglar – långa och snygga!

  Även fast jag gillar Depend’s Gellack så blir det ju aldrig samma sak som att gå till en professionell salong som kan göra utsmyckningar och grejer.

  Idag när jag var inne i Uppsala så gick jag faktiskt in på Nails Uppsala (salong på Kungsgatan 41) och bokade tid senare i veckan! Jag hade egentligen ett ärende till Annika som har gjort mina tatueringar (det är samma lokal) men det slutade med att jag bokade en tid för naglar istället haha.

  Känner att jag behöver lite extra lyx nu när höstmörkret kommer :) Ska bli så kul! Har suttit i ca en timme nu och bara kollat inspiration på Internet. Har ännu inte bestämt mig för exakt hur dom blir, kommer rådfråga mer med Christina sen som ska göra naglarna.

  Men jag vill i alla fall göra någonting kul, inget neutralt här inte, och så vill jag gärna ha söta naglar tror jag! Gärna glitter, färg och kanske även bling bling!

  - Annons -

  Här kommer några bilder jag fastnat för på Nails Uppsalas Facebooksida:

  Och dessa har jag hittat själv, random bilder från Google:

  Kom gärna med förslag till mig om ni vet några fina bilder :)

  Nu längtar jag!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish