Naturliga läppar

- Annons -

Ibland vill man inte att läpparna ska sticka ut så mycket i sminkningen, samtidigt som man vill ha dom snyggare än osminkade.

Mitt tips är då att välja ett läppstift i en liknande färg som din naturliga läppfärg! Då kommer dina läppar inte att ta någon uppmärksamhet samtidigt som dom är väldigt fina.

Dessa läppstiftsfärger är ofta sådana nyanser som kan se lite tråkiga innan dom appliceras, för dom är väldigt mjuka och “oknalliga”.  Men på läpparna blir det otroligt snyggt!

lumene-läppstift

Ett exempel på sådana nyanser är dessa tre läppstift från Lumene Wild Rose Lipstick. Klassiska mjuka toner som du kan välja beroende på hur ljusa respektive mörka läppar du har.

- Annons -

Jag har ganska mörka läppar men är allmänt väldigt ljus, och för mig passar 17 Iceberry perfekt. 13 Heathers passar mörkare läppar t.ex. för er med exotiskt hudton, medan 15 Clouds passar er som har ljusare läppar än vad jag har naturligt!

Stiften är krämiga men matta, och otroligt bekväma och hållbara på läpparna! Rekommenderat utpris är 109 kr men på NordicFeel.se kostar dom 69 kr och det är dessutom gratis frakt :)

IMG_0178Så här ser 17 Iceberry ut på mina läppar.

IMG_0149_111

Fint va? :)

- Annons -
Föregående artikelMidnight sun
Nästa artikelPink Berry & China Black
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish