Nöjda kunder

  - Annons -

  Det är få saker som värmer så mycket som när läsare och kunder hör av sig och berättar hur nöjda de är med mina tips och/eller produkter som det köpt i webshopen, det är såå härligt! Jag blir lika rörd och varm i hjärtat varenda gång :)

  Och vet ni vad som är ännu bättre? När ni mailar bilder på resultatet!

  Såå roligt att se verkligen :) Nu tänkte jag därför visa er två nöjda kunder som skickat bilder på sina resultat (och godkänt att jag får visa dom i bloggen) som jag hoppas inspirerar er också.

  Här är en kund som både handlat i webshopen, samt fått hjälp med sminktips kring hooded eyes här i bloggen:

  Namnlöst-111

  - Annons -

  “Jag fick precis hem Kashmir Trio i färgen 681, ihop med Paese Penliner och tänkte bara visa hur resultatet blev, på mina hooded eyes!

  681 var en jättehärlig blandning av snälla, men ändå lite färgglada skuggor. Jag har använt den ljusaste färgen innerst på ögonlocket, den rödrosa på resten av locket och den taupefärgade i min fejkade globlinje. Skuggorna var lite smuliga, men också en dröm att blanda. Paese Penliner var ljuvlig att lägga med en riktigt “blöt” spets. Inte alls som andra penliners där spetsen ofta torkar innan man är klar med öga nummer 2. 

  Med detta vill jag säga: 
  1. Tummen upp för skuggorna!
  2. Två tummar upp för penlinern från Paese!
  3. Tack för en bra blogg som belyser även hooded eyes!
  4. Och en bra webshop!”

  Namnlöst-11111

  Superfint tycker jag! ♥

  Och här är en kund som både använt hudvård för torr hy från Sanctum, samt Yag Mineral Foundation:

  IMG_4466

  “Vill tack för guidning och snabb leverans. Har provat hudvårdsserien och underlag. Är super nöjd med mitt resultat så ska gå in och recensera med. Men ville dela med mig av de och tacka. Kommer återkomma i framtiden och beställa, har även tipsat en vän som också ha intresse av perfektion.”

  Underbaaart!

  Att driva webshopen, bloggen och butiken är världens roligaste jobb, men jag gör det även för er skull och det är så himla kul att det uppskattas från er sida också :)

  - Annons -

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelDemure makeup
  Nästa artikelSkäggprodukter
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish