nudh mineral på iMys.se!

  - Annons -

  Nu har jag suttit bänkad framför datorn hela dagen, och bara pysslat med bilder och texter till alla nya produkter i webshopen!

  Nudh mineral är ett helsvenskt märke framtaget för att passa alla hudtyper, även den som har känslig hud, Rosacea eller vuxen – tonårsacne. Utan talk, olja, bismuth, konserveringsmedel och parfym.

  De produkter jag älskar mest i sortimentet (det finns inget som jag inte tycker om) är deras foundation, bronzingpuder och concealers. Man får ett så extremt naturligt resultat som knappt känns på huden!

  Men allt är som sagt jättebra, bland läppglansen har jag hittat min favoritnyans i höst och mascaran är snygg även på mina kaosfransar :)

  Det allra bästa är priserna, att ett svenskt (och därmed mer miljövänligt) sminkmärke med fina mineraler och vårdande ämnen ändå kan ha ett hyfsat pris är ju toppen! En foundation tillexempel kostar 199kr.

  - Annons -

  Snart kommer även deras nya höstskugga som är gaalet snygg!

  Skärmklipp från iMys.se.

  Här är 6 av 11 ögonskuggor (finns 10 färger i webshopen nu, skuggan längst till höger kommer senare i höst)

   

  På första beställningen tog jag in ganska få av varje produkt, men bli inte rädda för att det finns så få i lager. När jag ser vilka produkter som är populärast så kommer jag köpa in mer direkt, leveranstiden från företaget är inte lång.

  Jag kommer även ta in löspuder och produktprover (som jag bara råkade missa) och såklart alla nyheter som kommer då detta är ett ganska nytt märke som ständigt utvecklas.

  Detta sminkmärke är här för att stanna! Till skillnad från Peggy Sage som jag nog inte kommer ta in mer (trots att det var planerat). Jag kommer ta bort alla produkter som är slut i lager, så får ni slåss om dom som är kvar!

  - Annons -

   

  Har någon av er testat nudh minerals tidigare? :)

  - Annons -
  Föregående artikelLavendel
  Nästa artikelNever trust a smiling makeup artist
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish