Ny affärspartner

  - Annons -

  Så här står det i mitt sommarhoroskop:
  “Den 2 juli finns mycket goda chanser för att du skriver avtal eller kontrakt med en affärspartner. När slutet av juli kommer är det dags för dig att gå ner i varv gällande nya idéer och projekt. Satsa på att omarbeta eller förbättra din profil i sociala medier, såsom hemsida eller blogg.”

  Idag är det 2:a juli och veeeeet ni vad jag ska in till Uppsala och göra idag?! Skriva avtal med en ny affärspartner!!! Hur ofta händer det liksom :)

  Det är obehagligt hur bra det här stämmer, jag har hållit på med massa nya grejer i början av sommaren, och nu är det slutspurt i några veckor innan det, ja typ i slutet av juli, blir lugnt ett tag. Sen blir det väldigt intensivt i höst igen.

  Så himla sjukt :)

  IMG_5764_111

  Önska mig lycka till idag ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Önskar dej verkligen lycka till.Du är så duktig,jag hittade din blogg för några år sen av en tillfällighet och har sen följt den.Man ser ju att det hela tiden går framåt för dej och du ger så bra tips och svarar på frågor,en del gör ju tyvärr inte det.Sen är det så kul att du kommer med lite videos,gärna lite mer.Hade varit kul att få se när du sminkar någon som är som jag 50+,tänkte just på att vi kan gärna ha lite hängande ögonlock.Jag vet att du har sminkat och visat på bloggen men gärna en video.Jag hittade annars för 1 år sen på Youtube av en tillfällighet 2 sminkbloggar från 2 kvinnor från USA som är typ i min ålder.,,vilka tips man får,tänker just på det här med ögonlocken och lägga snygga skuggor när man kanske är lite rynkig.Så där har jag fått mycket tips må du tro.Önskar dej en fin sommar,kram :)

   • Tusen tack för dina underbara ord, det värmer! :) Jag har planer på att ta upp mer tips för mogen hy, kul att det önskas! Jag kommer få mer hjälp med webshopen framöver och får därför mer tid till mer genomarbetade inlägg till både blogg och youtube, så det ska bli superkul :) Ha det toppenbra fina nu! Kram, kram

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish