Ny hårfärg imorgon!

  - Annons -

  Imorgon har jag frisörtid hos bästa Monica Werner igen, alltid lite pirrigt för man vet aldrig vad som sker!

  Förra gången blev det knallrosa längder, men nu är det mer än två månader sedan (och jag som i vanliga fall brukar använda rosafärgade inpackningar har inte gjort det en enda gång) och det rosa har dämpats en hel del efter så många tvättar. Men fortfarande supersnygg i färgen tycker jag! :)

  Så här såg jag ut för två månader sedan:

  IMG_0712_111

  Och så här ser min hårfärg ut nu:

  - Annons -

  IMG_6015_111

  Jag känner spontant att jag skulle vilja bli lite ljusare, i alla fall i längderna samt lite närmare ansiktet. Monica har nämnt att hon har en ny rosa färg, och har även föreslagit att blanda in knallgult (waah!) men någonting jag har lärt mig är att det alltid blir bäst när jag ger Monica fria tyglar (inom rimliga ramar så klart) så vi får se vart det hamnar.

  Har ni några förslag? Någon speciell färg eller färgkombination som ni skulle vilja se?

  Monica är riktig vass på kreativa färgningar och har nu uppdaterat sin hemsida och har riktat in sig på just färgningar och personer som vill göra en förändring med sitt hår. Kolla in hennes hemsida Monicawerner.se där man bland annat kan få onlinekonsultation av Monica genom att skicka in bilder på sitt hår! Smart va? :)

  Hur som helst, imorgon 10.00 har jag inbokad tid och resultatet får ni se då ♥

  - Annons -
  Föregående artikelCool smokey eye
  Nästa artikelLjus vårsminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Det skulle vara superhäftigt med lite pastellfärg, typ pastellbubbelgumsrosa eller syrénlila. Eller mörklila, så som Molly Sandén hade för ett tag sen! :D

  2. Hej Helen! Jag tycker du ska gå tillbaka till ditt ljusa hår , du är såå fin i det , kanske inte lika ljus men blont det finns så många fina nyanser kram

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish