Nyfärgat hår!

  - Annons -

  Nu är jag klar hos frisören! Ni som följer min frisör Monica på Periscope (@msmonicawerner ) eller på hennes Facebooksida Frisör Monica Werner har säkert sett lite redan då hon filmade live direkt från salongen också :)

  Hårfärgen har nu en mildare, kallare ton, och så har vi “förberett färgerna” för att kunna bleka upp det mer ljusrosa i början av sommaren och ha ett bättre utgångsläge då.

  IMG_8738_111

  Fint va? :) Ingen stor förvandling men jag älskar tonen på nya färgen!

  Utgångsläge
  Som jag nämnde igår så har jag varit sugen på att bli lite ljusare, men fortfarande åt det rosa hållet. När min förra knallrosa färg släppte i duschen så blev tonen mer pastellrosa vilket jag gillade! Tycker att topparna på min färg var jättefina redan innan.

  - Annons -

  Så den här gången bestämde vi oss för att göra min nuvarande färg lite mildare, kallare och mer åt pastellhållet, och bleka upp det mer ljusrosa nästa gång istället för då skulle både bottenfärgen och längderna ha bättre förutsättningar för att bli snygga.

  Bottenfärgen
  Det fanns fortfarande kvar ganska mycket mörkhet från förra utväxt-färgningen, vilket gjorde att min utväxt nu var ljusare, sen kom ett “band” med mörkare röd färg och sen blev det ljusare igen. Så den förra bottenfärgen måste tvättas ur ännu mer först innan vi kan ljusa upp håret.

  Så dels valde hon en toning till hårbottnet som kommer tvättas ur snabbare, och dessutom är det en violettröd färg blandat med en kall brun så att den inte är riktigt lika lysande röd som vi brukar. Så nästa frisörbesök kommer min råttfärgade utväxt inte vara lite markant som nu och då kan man ljusa upp håret ännu mer.

  Luggen
  Monica la även några slingor i en ljus korall-färg längst fram närmast ansiktet, det är en färg som av någon anledning (överkurs för lilla mig) ljusade upp håret lite utan att vara en blekning. Så luggen har blivit lite ljusare än innan också, inte mycket men lite gör ändå stor skillnad tycker jag :)

  Längderna
  Resten av längderna färgade vi med en pastellrosa nyans, den hade lite svårt att fästa i topparna men hela håret fick en snyggare mer kall rosa ton som jag tycker är makalöst fin! Mer “genomtänkt pastellrosa” istället för “urtvättad knallrosa” hehe.

  Gul slinga som test
  Monica var väldigt sugen på att blanda i lite gula slingor, vilket jag var lite feg för haha. Men vi gjorde en slinga som test för att dels se om jag vill göra fler nästa gång eller om vi bara ska färga bort den då. Men också för att testa hur lätt håret ljusas upp (då det är en färg som även bleker lite) vilket den gjorde väldigt enkelt så det är också bra att veta inför nästa färgning då vi ska ljusa upp mer.

  Med andra ord – Det blev hela fyra olika färger totalt! Och eftersom utväxten kommer vara mjukare nästa frisörbesök och hela håret har en mildare rosa ton så kommer det bli ett snyggare resultat i juni sen då vi (om vi håller oss till planen) kommer bleka håret först och sedan lägga på en pastellrosa färg igen :)

  IMG_8777_1111

  Här syns den ljusa, rosa färgen i längderna lite bättre!

  Och skymtar även pyttelite av den gula slingan, ser ni? Den syns knappt när den blandas med allt rosa hår, men då ser jag dels hur det blir på mitt hår men även hur den förändras efter ett att man duschat några gånger :)

  IMG_8811_111

  - Annons -

  Och här ser ni lugg-färgen mot den mörkare toningen i hårbotten, betydligt ljusare :)

  IMG_8777_111

  Vad tycks? :)

  På Monicas nya hemsida Monicawerner.se så kan ni göra en onlinekonsultation innan ni bokar tid hos henne, för att veta vad som är möjligt att göra med håret, hur mycket tid ni ska boka in samt hur mycket det kommer att kosta.

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelLjus vårsminkning
  Nästa artikelGuldskimrig vardagssminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish