Nyhet – Ekologisk brun utan sol!

  - Annons -

  Nu är våren här och det står inte på förrän man svirar om från vinterkläderna och visar mer och mer hud ju närmare sommaren vi kommer :)

  Därför känns det inte som en bättre tajming för denna nyhet på Byher.se – Eco By Sonya Invisible Tan än en ekologisk brun utan sol!

  Brun utan solen fungerar som en vanlig hudlotion och man får resultat efter ca 6-8 timmar. Den är superenkel att använda, ger ett otroligt fint resultat, räcker till flera insmörjningar och ingredienserna är 100% naturliga!

  Eco By Sonya är ett märke från Australien som startade “tack vare” att grundarens syster fick hudcancer p.g.a. för mycket solande. Usch vad hemskt! Men hon mår idag relativt bra som jag har förstått det, och ur detta kom ändå någonting positivt – för där föddes idéen om en brun utan sol som inte bara gör ett bra jobb, utan som även är bra för huden och miljön! :)

  eco-by-sonya-before-after - kopia

  - Annons -

  Superfint resultat va? Så här jämn och fin bränna har jag över hela kroppen!

  Detta är efter en insmörjning, man får en snygg och tydlig bränna som samtidigt ser otroligt naturlig ut! Nyansen är varm och fräsch utan att bli orange, och färgen får man naturligt från kakao.

  Första gången jag testade den så hade jag precis börjat jobba på salongen, och min bästa kompis Frida kom in för att säga hej. Och efter en stund sa hon “det är någonting med ljuset här inne, för du ser otroligt brun ut!”. Där har ni bevis på hur naturligt resultatet såg ut, hon visste ju att jag inte solar solarium men hade inte en tanke på att det var en brun utan sol heller :)

  Förutom en fin färg så får man även ett otroligt vårdande resultat, och även om man är torr på vissa områden så blir det ändå inte mörkare där, utan fortfarande jämnt och fint.

  Min syster har testat den också, och hon hade torra eksemliknande områden på armen som helt försvann efter bara en användning! Och ändå var färgen jämn där hon hade varit så torr.

  eco-by-sonya-invisible-tan

  En förpackning innehåller 150 ml och räcker till flera insmörjningar, ca 5 stycken men för mig räcker den till många fler. Det beror ju så klart på kroppsstorleken, jag är bara 1,60 lång :)

  Ingredienserna är 100% naturliga och väldigt vårdande för huden! Lotionen innehåller bland annat exkrakt från kamomill, honeysuckle, och vindruvor, samt rosenolja, avokadoolja, kakao och aloe vera.

  Ingrediensen som aktiverar huden är dihydroxyacetone, som i denna lotion är ekologisk certifierad!

  Kostar 449 kronor och finns nu alltså att köpa på Byher.se :)

  - Annons -

  ekologisk-brun-utan-sol

  Brun utan solen går även att använda i ansiktet som ni ser!

  brun-utan-sol-på-händerna-före-efter

  Jag kommer inom kort skriva ett mer detaljerat inlägg om hur man använder brun utan sol och massa sådana tips!

  Har ni några frågor innan det så hojta till så svarar jag på det i nästa bus-inlägg :)

  Kram! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish