Nyhet! Lärlingsbehandling permanent makeup

- Annons -

Nu har vi äntligen börjat med lärlingsbehandlingar på permanent makeup på salongen! Våra lärlingsbehandlingar innebär samma höga kvalitet och resultat, men till ett mycket lägre pris :) Perfekt för er som vill göra permanent makeup men inte vill lägga ut så mycket pengar som Annika och Amir kostar – utan att behöva riskera ett sämre resultat på en annan salong.

Vår lärling Ida som har jobbat hos oss sedan april är både makeupartist och utbildad inom medicinsk pigmentering av vårtgårdar. Hon har jobbat med detta på sjukhuset i flera år innan hon började hos oss, vilket gör henne till den perfekta kandidaten för att börja som lärling hos Annika. Hon kan smink OCH har erfarenhet av tatuering – bättre grundförutsättningar går inte att hitta!

Lärlingsbehandlingarna tar något längre tid, och det kan komma att behövas ett extra återbesök med ifyllnad för att slutresultatet ska bli perfekt. Det beror på att man som nybörjare ofta är lite försiktig. Man vågar inte “ta i” tillräckligt, och man har inte lärt sig hur mycket färg som försvinner under läkningen. Permanent make up ska se för mycket ut när den är nygjord! Om det ser lagom ut direkt efter så kommer det att bli för svagt när det har läkt, och det tar en stund att lära sig det.elevpmu50jpeg

Behandlingarna som Ida gör i dagsläget är “Lashliner uppe och/eller nere” och “Läppar intonad kontur”. Dessa har hon övat på och känner sig säker med och kommer regelbundet öppna upp för nya behandlingsområden i takt med att hon får mer erfarenhet. Man kan inte börja med allt på en gång :)

“Coming soon-behandlingar” som Ida snart erbjuder är inliner (ljus vattenlinje), highlights och bredare eyeliner.

Vi har olika nivåer på lärlingsbehandlingar:
Nivå 1: Annika är närvarande under hela behandlingen. (50% rabatt på ordinarie pris.) (Ida är i dagsläget på denna nivå)
Nivå 2: Annika är med i början och slutet av varje behandling. (40% rabatt på ordinarie pris.)
Nivå 3: Annika är med i slutet av varje ny behandling och i början av återbesöket. (30% rabatt på ordinarie pris.)
Nivå 4: Annika är med i början av återbesöket. (20% rabatt på ordinarie pris.)
Nivå 5: Självgående.

Här ser ni exempel på två lashliner som Ida har tatuerat:

sam_3072_vattenstampel sam_3081_vattenstampel

- Annons -

Snyggt va? :) Hade någon frågat så hade jag inte kunnat se om det var Annika, Amir eller Ida som gjort dessa!

Det går bara att boka lärlingsbehandlingar via telefon eller mail i dagsläget, men ni kan ringa oss på 018 10 50 13 för att boka tid eller maila info@creativemakeup.se.

Kram!namnlogo

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Dip-in nagellacksborttagning i burk (recension)

Jag älskar dip-in nagellacksborttagning, det är så himla smidigt ju! Flera märken har "dip-in nail polish remover" och jag har testat lite olika, men just...

Probiotika, Prebiotika & Mjölksyrabakterier

Idag tänkte jag hör och häpna gå igenom Probiotika, Prebiotika & Mjölksyrabakterier och vad de är bra för! På grund av alla mina halsbesvär...

Nyårssminkning Steg för Steg – STOR lista med sminkningar

Letar du efter en nyårssminkning steg för steg? Eftersom jag gjort nyårssminkningar varje år till denna skönhetsblogg så har jag förberett några nyårssminkningar till...

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish