Nyhet – Nanshy sminkborstar!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag känner att det här kommer bli en underbar fredag, och jag börjar den med att berätta om en rolig nyhet i webshopen! Jag har pratat om dom lite i bloggen redan, men nu finns äntligen Nanshys sminkborstar att köpa!! Ni hittar alla HÄR :)

  Nanshy är ett märke från England som tillverkar sminkborstar med hög kvalité, som både är veganska och cruelty-free. Inga djurhår har använts utan allt är syntet!

  Det spelar ingen roll hur bra produkter man har, har man dåliga sminkborstar så är det inte enkelt att få till en snygg sminkning :)

  Jag har tagit hem sminkborstar för både ansikte och ögon. Det finns tre stycken set – en med 5 borstar bara till ansiktet och en med 7 borstar bara till ögonen, och dessa borstar finns även att köpa som singelborstar om man bara vill ha någon enstaka!

  Sedan finns det även ett “masterful”-set som innehåller borstar till både ögon och ansikte, och detta är alltså inte de två andra seten som är hopslagna, utan detta är unika borstar som bara finns i Nanshy Masterful Collection Pearlescent-setet.

  - Annons -

  Alla sminkborstar är vita och otroligt fina och lyxiga, kabukiborsten som jag redan har sålt ett tag är svart, och den har sålt en hel del redan och varit väldigt populär :)

  En till sak som är väldigt bra med borstarna är att de står på skaftet på alla vad dom är till för, så köper ni några stycken och har svårt att memorera i början vad alla är till för så är det bara att kika på skaftet!

  Här är alla 7 sminkborstar för ögonen, och dessa finns alltså dels att köpa som ett set för 449 kr, men går även att köpa separat för 99 kr styck.

  Precise Bent Eyeliner Brush – En böjd och smal pensel för att applicera eyeliner, gör det enkelt att komma åt och se fransraden medan du målar.
  Angled Detailer Brush – En smal sendställd pensel för små områden så som fransraderna, samt ögonbrynen.
  Flat Definer Brush – En platt och rak borste som både kan användas på bredden för att t.ex. applicera ögonskugga och ögonskuggsprimer, eller på sidan för raka och fina linjer, t.ex. på undre fransraden eller för en skarp cat eye.
  Blending Eyeshadow Brush – En mjuk borste som både funkar för att applicera ögonskugga (på stora områden) och tona ut den.
  Eye Crease Brush – En rundad uttoningsborste som är perfekt till globlinjen.
  Tapered Crease Brush – En mindre rundad borste som är bra både för att applicera ögonskugga och tona ut den på mindre områden, t.ex. ytterst på ögonlocket, ögonvrån och längs undre fransraden.
  Large Shader Brush – En stor och mjuk uttoningsborste som finslipar dina uttoningar och gör de ännu mjukare och fina.

  Här är sminkborstarna till grundsmink, ganska kompakta och otroligt lena och mjuka i ansiktet, helt underbara och jättebra för en felfri grundsminkning! Detta set kostar 449 kronor, och vill man köpa enstaka borstar så kostar dom 149 kronor styck.

  Flawless Foundation – Används för att applicera foundation, både flytande och puderform.
  Buffed Base – Används antingen till mineralfoundation eller för att applicera puderprodukter på mindre områden, t.ex. highlighter på haka, kindben och panna.
  Blush & Bronze – Används till bronzer och rouge, perfekt för att forma ansiktet.
  Conceal Perfector – Jättebra för att applicera concealer eller lite extra foundation på områden som behöver mer täckning. Den kommer åt bra på små ställen så som under ögonen och kring näsvingarna.
  Angled Airbrush – Används för att applicera puder och få en perfekt sista touch på basen, speciellt bra för att fixera en flytande foundation genom att lätt pressa fast pudret med denna borste. Även jättebra för att jämna ut eventuella ojämnheter på bronzer och rouge.

  - Annons -

  Nanshy Masterful Collection Pearlescent White är det lyxigaste och mest användbara setet som innehåller sminkborstar till både ögon, ansikte och läppar! Några få av borstarna till ögonsmink är liknande de andra seten, men utöver dom så är detta ett helt unikt set med helt andra borstar. T.ex. en stor och fluffig puderborste och mer fluffiga mindre ansiktsborstar till rouge och solpuder.

  Detta set kostar 799 kronor!

  Liner – En tunn eyelinerpensel som enkelt ger skarpa och raka linjer.
  Angled Detailer – En snedställd, platt pensel med många användningsområden, perfekt till ögonbryn och smådetaljer så som eyeliner och ögonskugga längs fransraderna. Toppenbra för att få en fin skuggning under ögat.
  Blending – En mjuk och rundad borste som är perfekt för en fin uttoning längs globlinjen. Även bra för att applicera highlighter på mindre områden i ansiktet, t.ex. längs näsbenet.
  Shader – Perfekt borste för att få fina och mjuka uttoningar på ögonskuggan.
  Crease – En rundad borste som funkar bra både för att applicera och tona ut ögonskugga, jättebra för att tona ut ögonskuggan längs globlinjen innan du använder ”blending-borsten”.
  Pencil – En lite mer kompakt rundad sminkborste som är perfekt för att tona ut små områden, t.ex. ögonskugga under ögonen eller om du vill få kajalpennan mer sotad.

  Foundation – En snedställd, platt borste till foundation. Jättebra till flytande foundation i hela ansiktet (kommer åt bra även under ögon och kring näsan). Funkar även bra för att applicera concealer eller highlighter på mindre områden i ansiktet.
  Contouring – En mjuk och snedställd sminkborste som är perfekt för bronzer och rouge.
  Powder – En stor, fluffig och mjuk sminkborste som är underbar vid applicering av puder.
  Blush – En fluffig och mjuk sminkborste som är jättebra för att applicera rouge, eller puder på mindre områden.
  Stippling – En underbar foundationsborste som ger mycket täckning och jobbar in foundationen ordentligt i huden för ett naturligt och jämnt resultat. Var lätt på handen och jobba med cirkelrörelser över huden, så kommer foundationen in i alla små ojämnheter så som porer och rynkor.

  Lip – En läppensel är både mer hygieniskt och enkelt att använda istället för att applicera med läpprodukten direkt på läpparna. Ger skarpa och jämna läppkonturer! Har en medföljande metallhylsa så att penseln inte kladdar i sminkväskan innan man tvättar den.

  Kabukiborsten (149 kr) har funnits på Byher.se en stund redan, det är en mjuk och fluffig sminkborste som är speciellt anpassad för att applicera mineralfoundation och puder. Helt underbar om ni frågar mig! :)

  Jag kommer berätta mer detaljerat om borstarna i andra inlägg, t.ex. stipplingborsten som är lite speciell. Jag kommer även försöka visa i mina steg för steg-bilder vilka borstar jag använder till olika delar av ögonen så att ni ser ordentligt.

  Jag är helt kär i detta sminkborstmärke, snygga, mjuka och riktigt bra borstar! :)

  Hojta till om ni har några frågor ♥

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Åhh! precis såna här tips har jag behövt! vilka “verktyg” som ska användas till vad! TACK! ser framemot dina inlägg där du beskriver vilka penslar du använt i dina sminkningar.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish