Nyhet! Paese Artist Blush

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Paese (som jag säljer i min webbshop) har två olika rouger i sortimentet! Dels Paese Powder Blush som jag visade swatchbilder på förra veckan (i detta inlägg) och nu även nyheten Paese Artist Blush!

  Här kommer mer info samt swatchbilder på dessa:

  Vad är då skillnaden mellan dessa Artist Blush och de vanliga Powder Blush-rougerna?

  Svaret är pigmentet! Powder blush har mycket pigment och är väldigt lätta att använda, men Artist blush har ännu mer pigment och passar personer som älskar en mer stark rougefärg. Även bra på mörkare hudtoner då rouger med mindre pigment har en tendens att inte synas så bra.

  - Annons -

  En rouge är ju inte som en ögonskugga där regeln “ju mer pigment desto bättre” gäller eftersom rougen inte ska bli heltäckande. Men när man applicerar rougen så vill man att det ska gå snabbt och enkelt i några få svep med borsten, därför är det väldigt smidigt att välja rouge inte bara efter färg utan även efter mängden pigment.

  Alltså: Om du vill ha mer färg på kinderna så kommer det ta längre tid om du har en rouge med mindre pigment för då måste du “bygga upp” den önskade färgen och doppa borsten i rougen flera gånger. Då är det bättre att välja en rouge som redan är mer färgstark så går det ändå i ett svep!

  Och samma tvärtom, om du vill ha en diskret/lagom färg på kinderna men har en rouge med mycket pigment, då behöver du vara mer försiktig så att du inte får för mycket vilket också tar längre tid. Men har du en perfekt pigmenterad rouge så kan du också göra det i ett svep!

  Och missförstå mig rätt ska jag tillägga här :) Artist Blush är extra starka färger och ännu mer pigment, men det är inte påskkärringsrouger heller utan ger en jämn och fin färg på kinderna och är otroligt lena och lättapplicerade!

  Nyanser:
  60 är en djup korallfärg som är helt matt.
  61 är en kall och knalligare rosa ton. Också helt matt.
  62 är en persikafärg med guldskimmer som ger kinderna en strålande glow! Detta guldglow lyckades jag inte alls få fram på bilderna dock, blixten slår ut glitterkornen nästan helt.

  Som ni ser så blir de lite mildare på huden. De kan se nästan läskigt färgstarka ut i förpackningen :)

  Min favorit är utan tvekan nyansen 60 som är en enormt fin korallfärg! Speciellt nu när det är sommar och jag är lite solbrun i ansiktet, det framhäver den jättefint.

  - Annons -

  De har fina förpackningar också, en lyxig ask med spegel inuti!

  Har ni några frågor så är det bara att hojta till :) De finns att köpa HÄR!

  Kram på er ♥

   

  - Annons -
  Föregående artikelYellow gold
  Nästa artikelSnabb vardagssminkning steg för steg
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish