Nyheter från Living Proof

- Annons -

Jag har gillat alla produkter jag har testat från hårvårdsmärket Living Proof, och det samma gäller deras två januari-nyheter som är “Instant repair” och “Instant protection” – en reparerande lotion för håret och ett värmeskydd!

IMG_9057_111

Det jag gillar med dessa produkter är att dom knappt känns i håret förutom att dom gör sitt jobb och ger håret en riktigt god doft. Helt perfekt för mig som behöver lite “extremare” produkter i hårbotten för volym och matthet, men i längderna vill jag fortfarande ha en lätt och nytvättad känsla som bara ser friskt och glansigt ut, och det resultatet får man med dessa :)

Dessutom innehåller de inte silikoner. Jag är inte emot silikoner rent allmänt, men eftersom min ekologiska hårvård från Sanctum är naturligt och silikonfritt så känns det ändå dumt att använda silikoner efteråt.

IMG_9059_111

- Annons -

Living Proof Restore Instant protection är en värmeskyddande spray som skyddar håret för värme upp till hela 232 grader! Dessutom har den UV-skydd i 24 timmar så det är jättebra när man är i solen! Perfekt i sommar, eller för er lyckostar som ska utomlands innan. Jag gillar sprayen på denna, som sprayar jämnt och mjukt.

Finns i två storlekar, 60 ml kostar 139:- och 188 ml kostar 219:-.

IMG_9066_111

Living Proof Restore Instant Repair är en flerfunktionskräm som gör håret starkare, glansigare och förebygger kluvna hårtoppar. Appliceras i fuktigt hår efter duschen. Håret blir mjukt, lent och ser friskt ut!

Finns i två storlekar, 50 ml kostar 139:- och 118 ml kostar 239:-.

Jag hittar inte någon hemsida där dessa produkter finns att köpa online än, men det finns många frisörsalonger som använder och säljer Living Proof och den ska ha börjat säljas nu :)

Puss & kram ♥

- Annons -
Föregående artikelColors speaks louder than words
Nästa artikelEyeliner tutorial
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish