Nyheter från Oriflame

  - Annons -

  Här om dagen kom ett roligt pressutskick med nyheter från Oriflame, som jag tänkte visa för er nu. Jag tror jag kommer recensera allt (om ni är intresserade?) men har redan testat alla produkter litegrann och kan säga att mitt första intryck är väldigt bra!

  Jag tror till och med att mascaran kan bli ett tillskott i favoritmascara-högen ;) Och läppstiften kommer inte långt efter.

  Produkterna lanserades den 14 augusti och finns alltså i butik redan nu!

  IMG_1972_111

  Oriflame utökar The ONE-serien med läppstift, mascara och brynkitet som funnits sedan tidigare kommer nu i en uppdaterad variant.

  - Annons -

  IMG_1976_111

  oriflame-brynkit

  Oriflame The ONE Eyebrow kit innehåller två kalla brynskuggor, en ljus och en mörk, samt ett brynvax. Den tidigare paletten innehöll en medföljande brynpensel, men nu innehåller den två så att man slipper ha samma pensel till både skugga och vax.

  Jag har gillat dessa skuggor jättelänge, och eftersom skuggorna i sig inte ska vara ändrade så kan jag säga redan nu att paletten är superbra!

  Och smart med två penslar tycker jag, men man kan nog inte tillverka sämre penslar haha. Medföljande “gratisgrejer” i all ära, men ibland känns det som att dom lika bra hade kunnat skippa den detaljen. Men dom stör ju inte heller :) Kostar 145 kr.

  oriflame-mascara-snurrad

  Oriflame The ONE Instant Extensions Mascara är en fibermascara som är anpassad för att ge långa och separerade fransar – precis i min smak. Den har en spiralborste som är till för att ta upp mycket mascara för att dessutom ge volym, vilket jag oftast inte brukar gilla då det lätt blir kladdigt på mina fransar, men mitt första intryck av denna var otroligt positivt. Men jag måste alltid använda en mascara fler gånger för att kunna skriva en recension :) Kostar 159 kr.

  oriflamelipstick

  Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist Lipstick Intense Collection är en serie med 10 stycken läppstift (jag fick hem tre av dom) och alla dessa är färgstarka, heltäckande har en semimatt finish. Jag har testat de litegrann och de är heltäckande, otroligt pigmentrika och känns knappt på läpparna. De är även återfuktande och innehåller bland annat gojibär, jojobaolja och avokadoolja. Kostar 129 kr.

  Fina produkter va? :) Vill ni se mer detaljerade recensioner?

  - Annons -

  Kraaam ♥

  - Annons -
  Föregående artikelNo makeup makeup
  Nästa artikelVarm i hjärtat
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish