Nykomlingar i webshopen

  - Annons -

  Välkommen säger vi till den nya sminkpenseln och det transparenta löspudret från nudh mineral som precis har bosatt sig på iMys.se!

  Jag tog in nästan hela nudh-sortimentet direkt, men p.g.a. ekonomiska skäl så blev vissa produkter bortprioriterade. Men eftersom nudh har blivit så populärt så har jag kunnat beställa hem mer och mer. Såå roligt att få dela med sig av detta fortfarande lilla märket – som ändå är så otroligt bra!

  Vi (jag och ni som handlar av mig) som börjar med detta nu kommer vara veteraner sen när varannan skönhetssalong har börjat sälja det :)

  En snedställd pensel som är bra till flera användningsområden, exempelvis när du fyller i ögonbrynen, för att lägga eyeliner och komma riktigt nära fransrötterna, eller enkelt applicera ögonskugga på undre fransraden. 99kr >>här<<

  - Annons -

  Ett helt transparent puder som fixerar din makeup och mattar ner blanka partier. Den varken ljusar upp eller mörkar ner. Perfekt i handväskan om du får blanka partier under dagen! 199kr >>här<<

   

  Nu är det bara några få grejer kvar att ta in, som kommer inom kort också. Jag har bara 3st av 5 sminkborstar av nudh i shopen, och så ska jag även köpa hem små provpåsar av det mesta också. Så att man kan köpa och testa färgerna hemma innan man köper en större burk. 3kr/st kommer dom då att kosta.

  Och så kommer det såklart nyheter hela tiden också, det jag pratar om nu är ju produkter som redan finns i sortimentet. Men ganska snart kommer en jul/nyårsskugga, som jag längtar! :)

   

   Kram på er fina ni!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish