Nytatuerad? Använd tattoo oil!

  - Annons -

  Jag var på ett event med Me Anima i våras, och fick bland annat en tattoo oil i goodiebagen efteråt.

  Efter det har jag varit sugen på att tatuera mig nästan enbart för att kunna testa oljan haha. Det är nämligen så att Annika (på Creative Make Up) blev kär i denna efter att ha testat den, och använder den ofta på kunder efter permanent makeup. Jag har testat hur den känns på huden, men vill också kunna sätta den på prov ordentligt, men det får vänta tyvärr :)

  Men Annika tycker om den så mycket att hon funderar på att ha den inkluderad i priset när man tatuerar fräknar, för då är det viktigt att rodnaden lägger sig snabbt och att fräknarna läker fort. För det är ju inte så fint att vara så röd som man är efteråt, och det är tydligen superstor skillnad på om man använder oljan eller inte. Huden lugnar sig och tatueringen blir fin mycket snabbare med den här tatueringsoljan.

  Oljan består mestadels av solrosolja, cocosolja, ricinolja, E-vitamin, samt lavendelolja som ger en god doft. Oljan lugnar, skyddar, vårdar och återfuktar din tatuering.

  IMG_8566_111

  - Annons -

  Jag tycker att den känns väldigt skön på huden! Hade det varit en olja till kroppen eller nagelbanden eller liknande så hade jag sagt att den är lite för tung, men till en tatuering för extra vård (eller om man har vissa supertorra områden) så kan jag tänka mig att den är grym! Och jag gillar att ha den på läpparna också :)

  Den går inte in i huden supersnabbt, men den känns inte kladdig heller, men man känner att det är insmort ganska länge. Doften är ganska mild för att dofta lavendel, eteriska oljor kan lätt dofta väldigt starkt tycker jag (och det gör vissa av Me Animas oljor också) men den här är inte så stark faktiskt, men påtaglig.

  Den kommer i en sprayflaska vilket jag tycker är smart när man ska smörja in ett specifikt område så här, då behöver man inte hälla oljan i händerna först utan kan spraya direkt på området.

  Som sagt så kan jag inte ge den två tummar upp utan att ha testat den som man ska – på en tatuering, men jag kan absolut säga att jag tror på den, och Annika pratar så gott om den att jag vågar rekommendera den utan ha testat på en egen tatuering faktiskt :)

  Oljan finns på meanima.se och kostar 199 kronor för 50 ml.

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish