NYX Full Throttle

  - Annons -

  Jag har fått hem pressprover på en del av NYX nya kollektion Full Throttle som är gjord i samarbete med Linda Hallberg, och tänkte visa er de fina produkterna idag :)

  IMG_6561_111

  Det är bland annat ögonskuggspaletter som finns i totalt 8 nyanser med 4 färger i varje. De finns i både matta, ljusa, skrimriga och färgstarka nyanser, och alla är väldigt pigmentrika.

  Jag har fyra av paletterna:

  IMG_6547_111 IMG_6608_111 IMG_6597_111

  - Annons -

  Mina favoriter är nog Color riot och Easy on the eyes, ganska höstiga nyanser men precis i min smak!

  IMG_6586_111

  Läppstiften Full Throttle Lipstick är vattenfasta och gnuggsäkra läppstift som finns i 12 olika nyanser. Jag har 5 av dom men en hade jag råkat glömma hemma när jag fotade bilderna.

  Vill ni se nyansen Con artist så har jag skrivit ett inlägg om den tidigare :)

  Läppstiftet blir ditt för enstaka 79 kronor!

  IMG_6589_1111

  Här är de fyra andra nyanserna som jag har. Har inte testat dessa på läpparna än, men är sjuukt nyfiken på Night crawler! Blir en look med den inom kort :)

  Jag har som sagt testat Con artist och tycker att den är jobbigt torr i konsistensen, men ska ge läppstiften en chans till.

  IMG_6576_111 Sist men inte minst i kollektionen är Full Throttle Cheek Contour Duo Palette, paletter med både rouger och highlighters, och jag har nyansen Double Date som har en matt brun shading-skugga och en matt ljus highlighter. Perfekt för att framhäva ansiktsdragen och skulptera ansiktet!

  IMG_6572_111

  - Annons -

  Jag har inte satt alla produkter på prov än, men det kommer mer detaljerade recensioner inom kort. Är det någonting specifikt ni är nyfikna på att se lite närmare i en sminkning eller så? :)

  Kram!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish