NYX High Definition Eye Shadow Base

En ögonskuggsprimer är a och o för att få till en snygg och hållbar ögonmakeup. Ni som har följt mig ett tag vet att jag alltid använder Lumene Eye Shadow Primer, och jämför automatiskt alla primers jag testar med den.

Jag har inte testat supermegamånga olika primers, men ändå en hel del, mest dyra men också billiga märken, och ändå har jag inte hittat någon annan primer som jag gillar att jobba med lika mycket.

Men nu har jag gjort det!!!  NYX High Definition Eye Shadow Base är helt i min smak! :)

IMG_4973_111

Jag har ingenting negativt att säga om denna, den är både grymt bra och prisvärd! :)

Den ligger på samma prisklass som Lumene, är lätt att applicera med hjälp av applikatorn som medföljer, och ger ett färgstarkt och hållbart resultat!

Primern har en tunn konsistens som är lite klibbig, jag brukar föredra krämiga primers då jag tycker att tunna torkar så snabbt om man inte applicerar ögonskuggan runt hela ögat direkt, men NYX primer har kvar sin klistrighet länge och man har ingen brådska med att applicera skuggorna.

Ögonskuggorna fäster riktigt bra på ögonlocket tack vare primern, och dom håller hela dagen utan problem – även varma sommardagar!

IMG_4980_111

Kostar 119 kr på Bangerhead.se, och dom har även fri frakt!

IMG_6598

Två glada tummar upp för NYX hd primer med andra ord! :) En ögonskuggsprimer som jag utan tvekan kommer fortsätta att använda!

Föregående artikelLediga söndagar?
Nästa artikelTropisk sminkning

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish