NYX Pore Filler

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har aldrig testat en en ansiktsprimer med “blur effect” som jag har tyckt är dålig, men nu har jag till och med fått en favorit! :)

  Med blur effect menas helt enkelt att den fyller ut porerna och gör så att huden ser (och blir) tillfälligt jämnare. Man kan använda den både med eller utan smink ovanpå. Jag har inte jättestort problem med synliga porer, men dom är tillräckligt synliga för att jag ska kunna visa er hur stor skillnaden blir på mig!

  Min nya favorit som jag tycker är jätte bra är NYX Pore Filler! Den kostar 195 kr. Här är mitt resultat:

  Visst ser det ut som att efterbilden bara är oskarp och suddig? Det är den inte! Jag har beskurit bilden så att ni ser på nära håll, men längst ner i inlägget ser ni helbilderna och att båda är skarpa :)

  - Annons -

  Det jag gillar med NYX Pore Filler som jag tycker är snäppet bättre än andra märken, det är att skillnaden är större även när man är osminkad då den “blurrar” ojämnheter i hudtonen fint också!

  Resultatet blir silkeslent, man får en jämnare yta (vilket också är guld värt när man sedan applicerar foundation) och huden blir matt och fin. Kan verkligen rekommenderas!

  Finns att köpa på HÄR.

  Två tummar upp!

   

   

  - Annons -
  Föregående artikelEventsminkning
  Nästa artikelBättre bloggbilder – Update
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. oj vad bra den verkar! :) jag funderar på o börja blogga o har startat ett konto här, rekommenderar du finest?

   • Jag har nog inte bloggat här tillräckligt länge för att kunna rekommendera till 100%, jag gillade ju inte deras förra design (bytte bara för att jag visste att dom skulle börja med wordpress) och nu har de ju precis bytt till wordpress och då är det ju såklart många detaljer som ännu inte fungerar till 100%. Jag kan t.ex. inte bädda in html-koder eller tidsinställa inlägg än. Men allmänt så gillar jag Finest som portal, dom är supergulliga och svarar snabbt på frågor och sådant! Som toppbloggare blir man bjuden på många event och har stor chans att synas på deras framsida, fb och instagram. Jag bytte främst för att få mer hjälp med annonsörer och liknande, sånt som jag inte har tid med själv :) Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish