Och vinnaren är…

  - Annons -

  LILLAN!!!     <---- Länk till hennes blogg

  Frida var på plats och var en ambitiös samarbetspartner i lottningen
  Här är Lillans tips på hur man känner sig pigg och fin trots dåligt väder:

  När det är dåligt väder brukar jag ha en ta-hand-om-mig-själv dag. Då lägger jag ansiksmask, fixar till ögonbrynen, hårinpackning, målar naglarna och sen sminkar mig!

  Jag vill även tipsa dig om ; mixed liquid (stavning?). Det är sån som får glitterögonskuggor att fastna men jag tror redan att du vet vad det är men i alla fall, så köpte jag det på make up store MEN hon i kassan berättade även att man kan använda de som eyeliner. Doppa en eyeliner pensel i medlet, sen ner i en ögonskugga – vola! Sitter som berget och bra pigment :) nu har jag 88 olika eyeliner :) kram Emelie

  Grattis Emelie! Maila mig med namn och adress så skickar jag ringen till dig så fort som möjligt!

  Min mail: Helenaronnblad@hotmail.com

  Grattis än en gång!
  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish