Ögonbrynsförvandling

- Annons -

Med rätt verktyg och en gnutta kunskap så kan man göra underverk med ögonbryn, utan att krångla.

Denna förvandling gjorde jag på en tjej här om dagen, med enbart en pincett och brynskugga från Oriflame – samtidigt som hon hade en vild 2-åring i knät och en 3-åring bredvid som skrek “Helena kom och leeek med miiig!”

Snabbt gick det, och resultatet blev ändå inte helt fy skam:

före-efter-ögonbryn

Jag älskar att plocka ögonbryn, och att plocka från början är ingenting jag tycker är svårt egentligen, men ett ögonbryn som redan är format “fel” är lite värre! Det gäller att man kan se exakt formen framför sig som man vill åstadkomma, för att veta vilka strån som ska bort och vilka som ska låtas växa ut.

- Annons -

Hon hade låtit dom växa ut litegrann så dom är lite rufsiga, men ni ser att hon har haft en klassisk “bandyklubbs-form” innan vilket betyder att brynet i sig är ganska rakt, men i fram är den böjd neråt.

Det jag vill göra med sådana bryn är först och främst att fylla i det där tomrummet i fram som skapar bandyklubbs-böjen. Sedan göra det lite längre åt sidorna så att man kan forma högsta punkten lite mer – och det enda sättet är egentligen att låta stråna växa ut mer.

före-efter-ögonbryn---kopiaa

Som ni ser så är det inte jättemycket strån utanför formen som är bortplockade, men eftersom jag inte kan lägga till strån så får man fuska med brynskugga till en början!

Resultatet blir en form som ramar in ögonen, och är mer anpassat efter ansiktet.

Vad tycks? :)

- Annons -
Föregående artikelSorbet
Nästa artikelColorful Eyes
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish