Olika lösögonfransar

  - Annons -

  Jag lovade er fler bilder på lösögonfransarna som precis har kommit till iMys.se, och jag håller mitt ord! :)

  Nu ser bilderna lite roliga ut för jag har varken böjt ögonfransarna, målat eyeliner eller mascara, helt enkelt för att ni verkligen ska se lösögonfransarna.

  Men dom kommer såklart användas i sminkningar också så att ni får se helheten!

  Det är endast 3 av 4 varianter dock, jag förstår fortfarande inte hur det har gått till men så fort jag fotat klart produktbilderna till shopen, så försvann ena förpackningen! Vi snackar inte två små lösögonfransar liksom, utan dom låg i sin platsförpackning. Jag har till och med städat lägenheten och sminkhörnan, den är spårlöst borta!

  Och det kändes lite onödigt att ta en ny förpackning av dom som ska säljas, eftersom jag vet att den ska  vara här någonstans! :)

  - Annons -

  Hur som helst, här kommer bilderna!

  Untitled-222

   

  Den fransen som inte kom med idag liknar den till höger, fast är ännu mer naturlig med lite kortare strån innerst vid ögonvrån och även lite glesare.Untitled-211

   

  Denna ögonfrans är en jättesnygg mer festlig frans som passar er som redan har ganska långa ögonfransar. För de med riktigt korta ser denna nog lite onaturlig ut, men på mig och många andra är den väldigt snygg! :)

  Untitled-233

   

  Det här är nog mig favorit, den ger mer effekt än styckfransar som har blivit så populärt, men blir väldigt naturlig på ögat som får ett extra lyft!

  Untitled-2222Denna variant passar både till vardags och till fest, den ger en naturlig look samtidigt som den ger mycket längd och fyllighet!

  - Annons -

  Jag tycker om alla jättemycket, även den som har gått och gömt sig och inte fick vara med i inlägget ;)

  Vilka är era favoriter?

   

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish