Ombré lips

  - Annons -

  Idag tänkte jag visa er ett knep på hur man kan få till snygga och färgstarka ombré-läppar! Och det här tipset gäller i princip bara färgstarka färger, för en för ljus nyans kan bli lite grådassig på det här sättet.

  Ombréläppar är inte superpraktiskt om man ska iväg och inte har jättebra möjligheter att bättra på, t.ex. på middagar och grejer där läpparna förstörs lätt. Det är ju inte lika enkelt som att bättra på en färg på hela läppen. Men det är otroligt snyggt om man inte kommer äta/dricka mycket, eller om man ska vara fin på en fotografering eller liknande :)

  Det här tipset är jättebra om man vet vilken grundfärg man vill använda, men inte har några andra läppstift i matchande nyanser!

  ombreläppar-steg-för-steg

  1. Måla grundfärgen på hela läpparna, jag har använt Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 910.
  2. Dutta fast svart ögonskugga på sidorna av läpparna, och jobba in det så att det blandas med läppstiftet. Det ska inte se svart ut, utan bara bli en mörkare ton av grundfärgen.
  3. Ljusa upp mitten av läpparna med en ljusare färg, jag har använt Paese Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 901.

  - Annons -

  Och sen är det klart!

  ombre-lips

  Resultatet blir en fyllig läpp som livar upp hela sminkningen! :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish