Önska en sminkning

  - Annons -

  Lite då och då får jag mail/kommentarer av läsare som önskar olika sorters sminkningar.

  Och jag tycker verkligen att det är superkul! Jag motiveras och får inspiration, och samtidigt hjälper jag er till 100 % vilket är hela syftet med min blogg!

  Men ibland är det så svårt för mig att tolka era önskemål, och det sällan jag får svar om jag skickar en fråga tillbaka innan jag sätter mig framför sminkspegeln.

  Till exempel är ordet ”vardagssminkning” jättesvårt att tyda, om jag inte vet hur ni sminkar er till vardags. Och ibland får jag önskemål som kan innefatta hur många olika sorters sminkningar som helst!

  Jag har fått mail där det står ”jag har brunt hår och blåa ögon, kan du visa en steg för steg på en sminkning som passar mig?”. Eller ”Jag ska ha en svart klänning på mig på en fest i helgen, kan du göra en sminkning som passar?

  - Annons -

  Alla sminkningar passar till svart, och du kan sminka dig precis hur du vill oavsett hårfärg/ögonfärg, så jag vet liksom inte riktigt var jag ska börja :)

   

  Därför har jag nu utformat ett önskesminknings-formulär som hjälpmedel både för er och mig! Det är bara att fylla i och trycka på skicka!

  Jag kanske inte kommer kunna göra precis allihopa om jag får många svar, men jag ska absolut göra mitt bästa det lovar jag :)

  Denna önskesminkning gjorde jag till en tjej här om dagen och fick sedan denna fina kommentar:

  Åhh tusen tusen tack! Det var en jättefin sminkning som jag absolut måste prova! Och du uppfattade bra hur jag menar med vardaglig men ändå rolig sminkning. Perfekt sminkning! Blev inspirerad till fler sminkningar dessutom när du skrev lite förslag :) Vill prova massa sminkningar på en gång ;) Tack igen! Supersnällt av dig att göra detta för mig! Betyder jättemycket! Ha det fint! Kram från mig

  Hoppas ni gillar idén!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish