Önskesminkning – Endast Yves Rocher

  - Annons -

  Grundord: Jag gillar alla sorters sminkningar, Till fest, Färgglatt, Party, Mörkt, Vardagligt, Eyeliner utan vinge, Eyeliner med vinge, Sotad, Intensiv.

  Beskrivning:
  “Hade varit ballt med en sminkning gjord med bara ett märke – och inte iMys haha :)”

  Gillade denna önskesminkning! Lite utav en utmaning att bara använda ett märke då man måste utgå från den man har hemma. Samtidigt som det är enkelt för er att sno looken om ni skulle vela det, då ni bara behöver handla från en sida.

   

  Jag valde att göra denna sminkning helt i märket Yves Rocher (uttalas Yv Roscheeer) därför att det är ett billigt märke med jättebra produkter!

  - Annons -

  Allt smink kommer med andra ord från Yvesrocher.se till och med grundsminket!

  Utan blixt

  Med blixt

  Dessa fyra ögonskuggor har jag använt.

  Matt Lila 121 Violet Pop Mat
  Glittrande Silveraktig81 Etan Scintillant
  Skimrande Mörkgrön 73 Bronze
  Glittrande Mörk 82 Brun Scintillant
   –

  1. Matt lila ögonskugga innerst på ögonlocket.
  2. Mörk glittrig ögonskugga ytterst på ögonlocket.
  3. Sudda kanterna.
  4. Ljus silveraktig ögonskugga innerst på undre fransraden.
  5. Glittrig khakigrön ögonskugga ytterst på undre fransraden.
  6. Turkos kajalpenna ytterst på undre fransraden, Vattenfast Kajal (Turkos)
  7. Svart kajal längs övre fransraden och längs vattenlinjen, Crémeögonpenna.
  8. Mascara på alla fransarna (det är fel på mina fransar och inte mascaran) Mascara Volume Vertige. 

  - Annons -

  Foundation, Pure Light – Light & Luminos Foundation – Second Skin Effect.
  Läppstift, Grand Rouge Läppstift (33 Rouge Gourmand)
  Solpuder, Duo Solpuder (01 Ljus)
  Brynpenna, 01 Blond

  Till och med nagellacket är från Yves Rocher!
  Lystergivande nagellack (102 Aubergine) 

  Utan blixt

  Det finns även andra önskningar som denna sminkning passar in på, där det dock skiljer några andra smådetaljer som eyelinervingar, fokus på bara ögonlocket samt cat eye-form. Men jag hoppas att denna i alla fall är inspiration!

  “Jag ska gå på fest en några veckor. jag har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig men jag tänkte att jag kan få inspiration av den här sminkningen. jag tänkte någon lite mörkare sminkning men ändå med färg och gärna med glitter. t.ex mörkblå eller mörkgrön med glitter. Gärna inte för många färger dock. (går i 9:an) Jag älskar dina sminkningar”

  “Sminkningar som man kan ha till både vardagliga äventyr men även mer party sammanhang. Fokus på ögonen. Inte förmycket färg men färgdetaljer :)”

  - Annons -

  “Party make up med lite fart i ;) inte för somrig”

  “Jag är inte den som är feg när det gäller smink, kan köra på allt möjligt och gillar att prova mig fram. Det enda jag inte kan, är att lägga en fin eyelinervinge. Och glitter använder jag inte. Annars är allt annat bra inspiration för mig! Så önskar väl mig nästan alla sorters sminkningar ;)”

   

  Hoppas ni gillar sminkningen!

  - Annons -
  Föregående artikelInte heelt genomtänkt
  Nästa artikelDagens partypingla
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish