Oseriösa salonger

  - Annons -

  Usch fy, jag såg en så hemsk bild på Nails Uppsalas Facebook som visar varför man inte ska gå till oseriösa salonger bara för att dom är billiga.

  Detta är inte hennes kund, bilden är inte från Sverige, men principen gäller allt som har med billiga salonger att göra. Ibland tjänar man mer på att betala några hundralappar extra.

  Den här tjejen gjorde gellack på en billig salong som använde något slags fejk-lack, så hennes nagel smälte under LED-lampan och förstörde så mycket att den förmodligen aldrig kommer växa igen. Heeeemskt! Och tänk vad ont det måste gjort!!

  Jag vet inte hur vanligt det är med just oseriösa nagelsalonger i Sverige, men ögonfransförlängare, sminktatuerare och sådana skönhetsrelaterade salonger finns det en hel del billiga och oseriösa även i Sverige och man måste verkligen passa sig.

  - Annons -

  En ful sminkning går att tvätta bort och en misslyckad brynplockning växer ut, men när det kommer till känsligare grejer så lova mig att kolla upp salongerna ordentligt innan, och gör ingen ”spontanare” när du är utomlands, speciellt om priset låter för bra för att vara sant!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish