Paese Beauty Record Eyeshadow Primer

  - Annons -

  Här kommer en nyhet i min webbshop Creativemakeup.se som jag har längtat efter!!

  Den nya ögonskuggsprimern Paese Beauty Record!

  Beauty Record kompletterar primer-sortimentet

  Jag har länge sökt efter en till bra ögonskuggsprimer att komplettera webshopen med då jag ibland önskar en som är lite mer “limmig” än den från Pixi som vi redan säljer. Med limmig så menar jag lite blötare (?) i konsistensen (utan att bli klistrig) för att inte bara få skuggorna att fästa bra och hålla länge utan för att också få lite mer krut i pigmentet! T.ex. om man använder skimriga och mer metalliska skuggor så kan dom effekterna framhävas av en lite blötare grund, så slipper man fukta sin sminkborste :)

  Meen jag är så himla kräsen när det gäller primers.. jag har verkligen testat hur mycket som helst. Vi säljer redan Paese, Kryolan, glo Skin Beauty t.ex. och alla dom har ögonprimers i sortimentet redan tidigare men som inte fallit mig i smaken. Jag har också testat andra märken som vi skulle kunna bli återförsäljare till men njaa..

  - Annons -

  Antingen torkar dom för snabbt, gör dom inte det så är dom för klistriga/obekväma eller svåra att jobba med för att dom är för blöta (då fäster skuggorna lite för hårt och det är svårt att få mjuka uttoningar). Eller så klarar dom inte hållbarhetstestet från morgon till kväll utan skuggan ligger ändå lite i veck på kvällskvisten.

  Tills nu – Paese lanserar en NY primer! Alltså yes!! Här har vi den!

  Förpackning
  Förpackningen är en tub med en applikator i korken.

  Formula
  Det jag gillar mest med denna är som sagt formulan och att den får ögonskuggorna att bli mer intensiva.

  Paese Beauty Record Eyeshadow primer är limmig utan att vara för blöt eller klistrig. Den är enkel att jobba med och känns bekväm på ögonlocket. Pigmenten blir mer intensiva men fäster ändå lagom hårt så att det går att tona ut och få jämna kanter.

  Inte nog med det, dessutom innehåller primern mikroalger (Cylindrotheca Fusiformis Extract) som hjälper kollagenproduktionen i huden och på så vis kan hjälpa mot fina linjer samt hålla huden mer återfuktad. Perfekt för en ögonprodukt!

  Färgen är transparent, lite beigetonad men inte så pass att den blir beige/täckande på huden.

  Applicering
  Lägg på ett tunt lager på ögonlocket med applikatorn i korken.

  - Annons -

  Jag snålar inte men lägger absolut inte tjockt heller.

  Sen duttar jag ut med fingret!

  Tips! Om du ska göra en mjuk uttoning med mörka skuggor, t.ex. en smokey eye, så kan man svepa lite puder i kanten där uttoningen ska vara. Alltså inte på hela ögonlocket utan bara i kanten! Då är primern inte lika fuktig där = det fäster mindre pigment = du kan ännu enklare tona ut skuggan.

  Hållbarhet
  Det viktigaste av allt – sminkningen som ett smäck tills man tvättar bort det på kvällen!

  Resultat
  Resultatet blir alltså:

  1. Lättare applicering av ögonskuggor – tack vare att dom fäster ordentligt. Du får både precision på små områden och fina uttoningar i kanterna!
  2. Snyggare ögonmakeup – Ögonskuggan blir mer intensiv i pigmentet och använder du skimriga/metalliska skuggor så blir den effekten starkare också.
  3. Hållbar makeup – din sminkning håller från morgon till kväll!

  Här ser ni samma ögonskugga på torr hand vs på denna primer. Skillnad ;) Sen är ju ögonlocket sällan lika torrt som handryggen, så denna skugga blir ju inte riktigt så mesig på ögonlocket om man skippar primer. Men så här stor skillnad blir det alltså på skuggorna om man jämför torrt och krämigt!

  Skillnaden mellan Pixi och Paese?
  Vi säljer som sagt också Pixi Eye Bright Primer och den största skillnaden är två saker: Pixi är en tjockare och mjuk kräm och Paese är lite mer tunnflytande och blöt. Båda fungerar självklart både till ljusa/mörka sminkningar men gör du fler diskreta vardagssminkningar så är Pixi kanske lite enklare, men vill du ha ordentligt krut i skimmerskuggor o.s.v. så är Paeses lite mer effektiv. Dessutom är Pixi mer täckande beige (behöver ändå inte matcha hudtonen eftersom det täcks med skugga) medan Paeses är transparent.

  Klicka här (länk) för att handla Paese Beauty Record Eyeshadow Primer i min webbshop creativemakeup.se! :)

  - Annons -

  Och har ni några frågor så är det som vanligt bara att hojta till!

  Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish