Parfym eller Nagellacksremover?

  - Annons -

  Godmorgon måndag! :)

  Klockan är bara 7 och jag har redan varit vaken en timme, ätit frukost och fått i mig första koppen kaffe. Miska jobbar sin första dag efter semestern, och även fast det är tråkigt så kan jag inte låta bli att njuta lite av att det får mig att komma tillbaka till rutinerna också. Annars passar man ju gärna på att ta sovmorgon tillsammans, njuta i solen tillsammans, mysa framför tv:en tillsammans och sådant även fast inte jag har semester.

  Men nu är jag back on track och måste bara berätta vad min kompis Frida sa om Paeses nagellacksborttagning igår :)

  Jag – Frida, lukta på det här!
  Frida – Mmmmmmmmm! Vad gott!
  Jag – Vet du vad det är?
  Frida – Nej?
  Jag – Nagellacksremover!
  Frida – Vaaaa?! Det här skulle man ju vela ha som parfym!

  Hahaha, jag tyckte att det var en ganska bra recension :)

  - Annons -

  IMG_6017_111

   

  Läs mitt tidigare inlägg om denna på Modern Mom, och köp den på creativemakeup.se! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish