Party makeup

  - Annons -

  Bloggen har stått lite stilla nu på förmiddagen, jag höll på med ett blogginlägg med då kom min syster Mia och knackade på helt plötsligt!

  Jag har sminkat och fixat hennes hår idag för hon ska iväg på kryssning, och jag trodde hon sa att hon kommer klockan 10, men det hon menade var att hon kommer om 10 minuter haha. Så jag var inte riktigt förberedd :)

  Men nu är jag klar och hon är supersnygg och redo för dagen! Det blev en intensiv lite sotad eyeliner med cat eye-form som markerade ögonen, mycket shading och highlighter och mörka läppar. Hur snyggt som helst!

  Sen lockade jag hennes hår också, blandade vanliga plattångslockar med våglockar med min nya vågtång som är superbra. Ska blogga om den inom kort :)

  Här kommer en bild på resultatet:

  - Annons -

  20150228_113025_111

  Vi hann bara ta en snabb mobilbild för hon var tvungen att pysa och jag hade inte min kamerautrustning framplockad, eftersom jag låg ca 2 timmar efter i min planering haha.

  Men visst blev hon fin? :) Läpparna är Dr. Hauschka Lipliner i nyansen 06 Aubergine.

  Hoppas ni alla får en underbar dag! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish