Påskfirande 2016

  - Annons -

  Vi har haft riktigt, riktigt underbara dagar den här påskhelgen, och igår när vi firade påsk hemma hos mormor på landet så var det jag och Miska som stod för påskäggen och gömmandet :)

  gömma-påskägg

  Och här görs inget halvdant! Vi köpte fullproppade godispåsar, la ut plastfolie över hela bordet, hällde ut allt godis och stod med plasthandskar och sorterade så att varje ägg fick lika många godisar och jämnt med choklad/surt o.s.v. Sen numrerade vi alla ägg också!

  Varje år är det något som inte blivit hittat, och eftersom vi gömmer ute i skogen på ett väldigt stort område så är det omöjligt att ha koll på alla. I år gömde vi 24 stycken! Men varje ägg hade ett nummer, sen fotade jag på varje gömställe så när vi var klara kunde man enkelt se “nummer 17 fattas” och bläddra i bildgalleriet och se vart just det ägget låg någonstans :)

  påskägg

  - Annons -

  Här ser ni nummer 21 som var gömd bakom en gammal lada ;)

  IMG_7239_111

  Det bästa med våren – lammungar! Här är en sötnos som blev lite utfryst av sin mamma och behöver extra mat och kärlek på sidan av för att klara sig. Och frågar ni min mormor så blev den lite väl bortskämd av oss “den kommer aldrig vilja gå ut till dom andra igen!” haha.

  IMG_7243_111

  Den skulle passa i min hårfärg ;) ♥

  Nu njuter vi av vårsolen en sista dag innan vi fortsätter med hard work work på salongen. Riktigt skönt med ledighet men det klias i fingrarna kan jag erkänna!

  Idag har vi grillat:

  IMG_7347_111

  Helt normal grillplats på köpmangatan… ;)

  Hoppas att ni har haft en helt fantastisk helg ni också! Och att ni uppskattar lite vardagsbilder då och då också, får önskemål om det ibland så passade på när jag hade lite bilder att bjuda på.

  - Annons -

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelSnabb & fin sminkning
  Nästa artikelGold & blue makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Kul att se vad ni hittat på med släkten! Och den sista bilden är föör rolig, ser ut som du grillar händerna i godan ro :-p

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish