Påsksminkning med fräknar (Cool sminkning steg för steg)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Dagens sminkning är inspirerad av påsken och för första gången i mitt liv har jag även sminkat fräknar på mig själv! :)

  Det var väldigt kul att testa någonting nytt med huden och jag är själv nöjd med resultatet! Men samtidigt är det svårt att känna sig bekväm för mig som är uppvuxen med mycket akne i tonåren, jag har lite svårt med den här ojämnheten i ansiktet då jag alltid försökt eftersträva en så jämn hud som möjligt.

  Men det är det som är så kul och bra med smink, man kan variera sig! :)

  Jag sminkade ner lite fräknar på halsen också för att få det mer naturligt. Jisses vad olika det såg ut i olika ljus förresten! Jag la upp en bild i dagsljus på min minsta story och där syns det jättemycket, men i min badrumsspegel syntes dom nästan inte alls.

  - Annons -

  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Matte)
  Foundation –
  glo Skin Beauty Pressed Base (Golden medium)
  Concealer –
  Pixi Pat Away Concealing Base (1 Cream)
  Contouring & highlighter – Contouring Palette (2)
  Glowy highlighter – Pixi Glow-Y-Powder (London Lustre)
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Rouge – Blush (35)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Brynskugga – Paese Kashmir eyeshadow (609)

  Fräknar – Paese Kashmir eyeshadow (609) applicerat med en fuktad läppensel.

  Läppar – glo Skin Beauty Lip Liner (Moxie) i konturerna, glo Skin Beauty Suede Matte Crayon (Rumor) i mitten och sen lite Pixi shea butter lip balm (Ripe raspberry) för lite lätt glans

  Lite gult i ögonvrån också, påsken till ära :)

  1. Svart kajalpenna som en eyelinervinge, Paese linea automatic liner (Black glam)
  2. Tona ut
  3. Ljus ögonskugga på ögonlocket, Paese opal eyeshadow (Caffe latte)
  4. Gul ögonskugga i ögonvrån och ytterst på ögonlocket, Paese Neo eyeshadow
  5. Svart mascara på överfransarna och de yttre underfransarna, Magnetic lash mascara

  Vad tycker ni om fräknarna? Lyckades jag få det naturligt? Passar jag i det? :)

  Det blev ganska mycket, Miska fick en chock haha, men jag tyckte inte det blev så naturligt att göra litegrann på kindbenen och näsan bara. Men jag är ju van att se min kompis Frida och hon har jättemycket fräknar, så himla fint!

  - Annons -

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish