Pastellrosa hår

  - Annons -

  Jag trivs väldigt bra i min hårfärg, olika toner av rött och rosa som jag kört på i ungefär ett år nu :) Och nu till sommaren ville jag bli lite ljusare, men fortfarande köra på det rosa spåret. Så i fredags var jag hos duktiga Monica Werner igen och gjorde ännu en ljusare rosa färgning i längderna! Såå nöjd! :)

  Så här ser min hårfärg ut nu:

  IMG_7011_111

  Fint va? :)

  IMG_6982_111jpg

  - Annons -

  Vi la en brun hårfärg i hårbotten istället för mörkröd som vi brukar, för att komma bort lite från det röda med tiden. Man måste tänkte långsiktigt med färg, allt kan inte ske på samma gång om man vill ha ett bra resultat :) En brun färg kommer smälta in bättre med min råttfärgade utväxt, som i dagsläget blir väldigt grådassig jämfört med rött.

  Samtidigt blekte vi längderna med balayage-pensling, för att få upp ljusheten. Det går inte att få ett mörkt hår ljusrosa utan blekning :)

  Efter det så la vi på en lavendel-lila hårfärg som blir typ kall rosa-lila och väldigt pastellig och fin! Det blev två omgångar med andra ord, så det tog flera timmar innan jag var klar!

  IMG_7028_111

  En väldigt mjuk övergång fast det skiljer väldigt mycket på hårbotten och topparna. Som ni ser bättre på denna bild:

  IMG_7036_111

  Coolt va? Så stor skillnad :)

  IMG_7013_1111

  Vad tycks? ♥

  Monica hade olaplex i blekningen och efter varje färgning, så håret blev inte slitet alls fast hon hade väldigt stark blekning, jag tycker till och med att kvalitén känns bättre efteråt, helt otroligt!!! :)

  - Annons -

  Ni kan boka tid online på Monicawerner.se, hon är riktigt grym på färgförändringar!

  Kram!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  1. Har en fråga om ögonbrynsskugga, och jag vet att du e himla duktig på de området. Jag e guldblond och skulle vilja ha en skugga nära min hårfärg. Har läst att anastasia brow powder är bra, vilken av nyNserna tror du passar mig som e guldblond med varm hudton? Caramel? Tack på förhand! Hoppas du kan hjälpa mig eller tipsa om någon annan bra!

  2. Såååå himla snyggt! Om hon nångång kommer till Finland på arbetsresa, så står jag och köar fast hela natten utanför den salongen ;D

   Kram/söster

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish