Piffiga sminkningar och målarfärg på benen

  - Annons -

  Idag ska vi köra en heldag med målning och fix i den blivande salongen, så himla kul att se resultatet växa fram där inne :)

  Jag som är van vid att jobba hela dagar i min ensamhet, helt ostört i lägenheten, känner mig oerhört ovan vid hur dagarna ser ut just nu. Det är ju omöjligt att skaffa rutiner när jobbdagarna pendlar mellan avtalsskrivande, budgetplanering, produktinköp, målning, renovering, storstädning och sen köra lite kreativa, piffiga sminkningar på det medan resten av kroppen är täckt med målarfärg haha.

  Med andra ord, jag vet att min blogg inte uppdateras lika effektivt som den brukar, men jag gör mitt bästa och om några veckor så kommer det återgå till det normala igen. Men jag hoppas att ni inte märker av skillnaden lika mycket som jag gör :) ♥

  IMG_2830_111

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish