Pixi Flawless Beauty Fluid

  - Annons -

  Jag har skrivit mycket om Pixis semitäckande grundsmink tidigare, men de har även en grymt bra heltäckande foundation som jag tänkte visa er nu :)

  Pixi Flawless Beauty Fluid är en oljefri och heltäckande flytande foundation full med vitaminer (E och B) som passar alla hudtyper, även oljig hy.

  pixi-flawless-beauty-fluid

  Skillnad va? Alla småblemmor, ojämnheter och röda områden är borttrollade!

  IMG_5813_111

  - Annons -

  Jag tycker att den blir bäst om man applicerar med borste, jag applicerar antingen med Nanshy Flawless foundation brush (som ni ser på bilden) som snabbt ger full täckning och ett jämnt resultat. Jag masserar då in foundationen i huden med cirkelrörelser.

  Eller så använder jag Nanshy Stippling brush som jag själv faktiskt föredrar mer, men den är inte lika snabbanvänd. Ska göra en film om hur man använder en stippling brush inom kort tänkte jag :)

  Efter det så applicerar jag foundation kring ögonen med Nanshy Conceal Perfector brush som ger lite mer precision.

  Flawless Foundation- och concealerborsten finns i setet Nanshy Gobsmack Glamorous Pearlescent. Och stipplingborsten finns i det stora Masterful Collection-setet.

  IMG_5811_1111Pixi Flawless Beauty Fluid finns att köpa på Byher.se!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish